Először is jöjjön a jósok, urológusok és egyéb sarlatánok által kedvelt szaknyelv:

"A Hold ma még a Bak jegyben jár, szextilben áll a Nappal. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk."

Ugyanez konyhanyelven:

A Holdat ma nehezen látni mert eltakarja valami kecske ami szexel a Nappal. (hogy nem ég le neki a kukija???) Ez majd nekünk jól lelkesedést fog okozni, ezért ma sokkal-sokkal több marhaságot fogunk csinálni mint egyébként. Szóval felelőtlenül ne ígérjünk senkinek szívlapátos kezelést! Ha meg megígértük tartsuk is be!

Szaknyelv:

"A Hold ma még a Bak jegyben jár. Az élet minden területén jellemző lehet ránk a visszafogottság, a megfontoltság. Ez legtöbbször azzal jár együtt, hogy lassabbak leszünk, mint más napokon. Nehézkesebben reagálunk, így megnőhet a figyelmetlenségből, szórakozottságból eredő balesetek veszélye. Kerüljük a hirtelen mozdulatokat, ha autóba ülünk, próbáljunk meg óvatosabban vezetni. Válasszunk erre a napra olyan mozgásformát, melynél nem annyira a dinamizmuson, gyorsaságon van a hangsúly. Ez a nap tökéletes arra, hogy kipróbáljuk a lassabb, finomabb, erőt és kitartást igénylő sportokat, mint amilyen a jóga vagy a pilates."

Konyhanyelv:

Az a kecske még már a Holdat is szexeli. Olyan lusták leszünk hogy arról álmodunk majd hogy alszunk. A szánkból kimászó megalvadt tej gondolkodásra késztetheti a munkatársakat életfunkcióink mibenlétéről. Reflexeink olyanok lesznek mint a döglött macskáé, a hülyébbek könnyen levághatják kezüket akár egy zsömlével is.
Javallott mozgásforma: az ágyban jobbról balra fordulás majd vissza.
Ajánlott sportok: zsebhoki.

Címkék: ajánló horoszkóp napi mocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doom 2008.11.03. 20:18:37

Mai horoszkóp Doom bácsinak: "Rossz álma volt, ezért bánatosan indul a hétfői nap. Ilyenkor hálásan fogadja a vigasztalást. Környezete ki is használja a kellemes lehetőséget."

Valójában:
Tököm se tudja milyen álmom volt... néha nappal sincs agyműködésem, nemhogy éjjel...
A vigasztalásról meg annyit, hogy ha a fenti igaz, akkor ezt rohadt furcsán képzeli el a környezetem. Ma a legkevésbésemtisztelt főnökállatka közölte, hogy januártól kétszer annyi melóm lesz ugyanezért a pénzért. Na ott jól jött volna a szívlapát!
Amúgy is, hétfő van, ilyenkor mindig úgy érzem magam, mint Robinson... várok péntekre. Meg szombatra, mert már csak a hétvégi whisky kóstolás éltet... :-)
süti beállítások módosítása