Zsoltika Show

 2008.11.03. 10:45

"– Az elején örültem, hogy Zsolti hozzánk költözik – vallotta be Bea asszony. – A táncpróbák miatt elég kevés időm maradt a gyerekekre, Zsolti hozta-vitte a lányokat. De aztán olyan szinten betelepedett, hogy Győző köntösében kezdett járni, és a megkérdezésem nélkül eladta a kutyánkat – háborgott Bea.

Fel vagyok háborodva! Teljesen átveszi a helyem! – fortyogott Győzike, aki ráadásul nem tudja lebeszélni öccsét álmáról. – Celeb akar lenni! Mire hazaértem, már volt stúdióban, felénekelt egy lemezt. Ráadásul azt a hülyeséget is a fejébe vette, hogy önálló műsort, Zsoltika-show-t akar!"

Hát ez kell még nekünk, mint kecskének a kés, vagy mint zsirfnak a búvárszemüveg! (bár neki kellhet ha le akar szopni egy bálnát! Erre több tippet is tudunk adni hogy hogy lehet megvalósítani:
1. a bálna a partra úszik hátra fekszik és a zsiráf rábukik a partról
2. a zsiráf búvárleckéket vesz, beúszik és leszopja a bálnát
3. a bálna evolúciónál és kimászik a partra ahol semmi akadálya az aktusnak!
Lássuk be azért, a bálna és a zsiráf szerelme elég tragikus! Csak a zsiráfnak van elég hosszú nyaka hogy leszopja a bálnát, dehát a bálna a vízben a zsiráf meg a parton él
.)
Túl sok idő nem kellett az újabb cigány  izé roma emberizinknek hogy felénekeljen zéró hanggal egy lemezt... Hiába no nem esett messze az alma a fájától. De ha csak a fele család olyan tehetséges mint Győzike akkor csak egy megoldás van... Fussatok az életetekért! HELPPPP!!!!!!!!! SOSOSOSOSOSOSOSOSOSOSOSOSOS!!!!!!!!!!!! Viccet félretéve, MINDENKI FUSSON AZ ÉLETÉÉRT!!!!!!!!

Címkék: vélemény ajánló tv web beteg brékingnyúz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.03. 10:52:13

nem esik messze a citrom a lótól...
miért nincs kis hazánkban több ámokfutó, aki ritkítaná a celebeket
valahogy elviselném, hogy nem lenne miről írni...

Fiorentina 2008.11.03. 12:18:16

Nem tudom, ez a gáspár klán miért annyira érdekes az embereknek. de elég szomorú, hogy ez kell a népnek....
süti beállítások módosítása