Ennél rosszabb valljuk be már nemigen lehet. Nem elég hogy ott az a nyomorult dzsungel, ami még csak arra sem jó hogy kinyírja a celebjeinket, még odaküldik Pákót is! Akitől mi mást várhatunk minthogy előadja a Dididalt. Csak nemtudom hogy ez most valami alternatív bátorságpróba, hogy aki kibírja sírás nélkül annak nem kell tücsköt, pókokat meg patkányokat sokkolnia a jelenlétével? Vagy ez esetleg valami bűntetés. De akkor is kétesélyes a dolog! Őket bűntetik Pákóval? :D ÁÁÁÁÁ hát a Pákó úgy ment oda hogy dzsungel van afrikában is úgyhogy ő nem fél... A celebek meg várták és örültek neki mint Farkas Piroskának. Mi vagyunk akiket bűntetnek! Csak nemtudom miért... talán ez még mindig a világháborús kollektív bűnösségünk miatt van? Nem elég hogy van egy Medvecky Ilike aki olyan magasra rúg hogy azt hisszük a lábai között is van egy szőrös hónalj? Uram isten :S belegondoltatok hogy mit érez szegény szerelő aki gyantázza stb azt a nőt?
A látványtól gyerekei már tuti nem lehetnek... Viszont így lehet belőle bedolgozó Kiszel Tündénél is szemöldökügyben. "Tüncike most ne mozogjon!" és megy a flex...
Pákó jelenléte egyébként a műsorban magáért beszél. Ő Afrika Győzikéje. Sok közös vonásuk van amúgy. Mindkettőjükhöz tolmács kell ha meg akarod érteni (uram isten ilyet ki akar???), mindkettőt agyonvágnám a szívlapátommal, mindkettőn addig hajtanék oda vissza a kocsinkkal amíg van bennük szusz.
Ismét csak visszatérve Pákóra... azért jó hogy ott van ő is. Amint találkoznak egy bennszülött törzsel és megpróbál magyarul beszélni egyből azt hiszik hogy ő is tagja a törzsnek :P De jobban örülnék ha nyárson megsütnék. (egyébként Pákó az anyanyelvét is így beszéli???)

Címkék: vélemény ajánló tv idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.04. 09:23:18

Hát lehet, hogy így beszéli ő is, ki tudja? :D El tudnám képzelni erről a szerencsétlenről bazz...

Bazsiahegyről 2008.11.04. 09:29:15

Abba gondolj bele hogy gyereke is van...

Fiorentina 2008.11.04. 09:50:46

vagy 15 kb. És ez nem vicc. Sok Pákó mag szállt már hazánkban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.04. 15:26:50

Kéne egy ilyen best of celeb tüncivel,győzővel,pákóval..az lenne az igazi:)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.04. 15:57:40

mit kéne velük? fekete kendő téglafal sortűz?

Consuela 2008.11.04. 16:03:57

Azt akár még élőben is megnézném. Sőt szinte biztos. De ennek a dzsungelnek a párja a Sztárok a fejükre estek! Igaz h nem néztem végig a műsort egyszerűen nem bírtam. De azt láttam ahogy Kozsó csomagol. "Hogy mi van benne? Egy franciaágy összehajtva, a kiscicám, 1 kiskutya, egy kutyaház és sok-sok szeretet."

Doom 2008.11.04. 16:50:10

Sz ilyennek nincs anyja, így anyanyelve sem nagyon... Legalábbis nem gondolom, hogy a petricsésze nagyon beszélne... :-)
süti beállítások módosítása