Hát feleim érdekes hétvégét zártam családom és barátaim körében. Lassan megváltásnak érezném ha jönne valami elvetemedett szadista sorozatgyilkos leölne és közösülne a hullámmal. A seggem továbbra is tabutéma egybként mindenkinek! Csak én fogdoshatom és a barátnőm!
Pénteken Suluj barátommal nekivágtunk a nagyvilágnak, elmentünk koncertre. Régi barátaink a Tartarosz zenekar zervezett egy hepajt a Stresszben. Volt ott minden mi szem szájank (hány)ingere. Amire odaértünk Mokuss már kinn vízipipázott és serényen termelte be a kannásbort. Tartárék pipáztak és igazából szerintem azt sem tudták melyik bolgyón vannak. Benéztünk a küzdőtérre, épp egy lelkes pandamacibrigád aprította a húrokat. Mostanában rákaptam a blekkmetálra de hirtelen ki is ábrándultam mintha fejencsaptak volna szívlapáttal. "És most jön a következő számunk!  Zszszszszszrrrrrrrrrááááááááázszszzsz" Kb olyan volt tényleg mintha egy csapat éhes pandától elvették volna a bambuszrügyet...
A kárhozat pandái lesokkoltak kissé minket úgyhogy úgy éreztük el kell mennünk egy nem épp közeli kisboltba bort meg kólát venni. Ez meg is történt, csak 3x tévedtünk el, viszont végig tudtuk hogy hol járunk. Beértünk megvettüka  bort meg a kólát, Mokusst sikerült lebeszélni a krémsajtról... viszont egy túrórudit beszerzett minden eshetőségre készen. Aztán osonkodtunk vissza a buliba, kinn az udvaron bekevertük a nedüt, majd azt vettük észre hogy hirtelen többen állnak körülöttünk és isszák a vadászunkat mint ahányan a koncerten vannak. Mondtuk nekik hogy sicc innen pandamacik mert bundát csinálunk belőletek! Aztán elhúztak. Közben szerénységemnek könnyíteni kellett magán így elvonultam diszkréten egy sarokba és majdnem lepisáltam egy alvó csövest.
Aztán mentünk vissza mert kezdődött a Tartarosz. Korrekt koncert volt, a pindúr pandúrok zenéjére vonultak be a srácok. A két gitárosnak (Gábor, Kris) fekete szigszalaggal volt leragasztva a melle biztos ami biztos... Aztán ezek a ragasztások eltűntek a koncert végére.
Hazaérkezés fakultatív volt, Helén és barátja valahogy hazaértek, Suluj már korábban távozott, én 2-re értem haza serényen üvöltve ami az mp3-ról szólt, Mokuss pedig hazaért egy összecsukható székkel... Ne kérdezzétek honnan szerezte, mostmár megvan és kész.

Intermezzo:
Vasárnap kimentünk nagyszüleimhez, és nagyapám sajnos számítástechnikát tanult... Ennek ellenére kb annyit ért a géphez mint elefánt a szögdeléshez. Mondja hogy segítsek neki mert freemail-en jött valami üzenet amit nemtud megnyitni. Mondom ok, kora reggeli jószándék vezérelt még...
Megnyitjuk a freemailt, és rábök egy kis reklámdobozkára amire rá van írva hogy "Friss hírek érkeztek! Kattintson tovább!"
Ő az egyetlen akinek elhiszem hogy azért nyílnak meg pornóoldalak és viagrareklámok mert nem tudja hoyg mit csinál és csak kattintgat összevissza.

Címkék: beszámoló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj aki lusta belépni · http://agyhugyko.blog.hu 2008.11.10. 10:15:36

éjfélre olyan foson voltam hogy hazamentem és azon gondolkoztam hogy papot hívok ördögűzésre vagy az utolsó kenetre :-)))

mokuss 2008.11.10. 12:56:10

geci ez joo hehe amugy nem vizipipáztam mivel irtozok egy ideje mindenféle füst töl én csaka házi borbol készült vadászt ittam (köszönet érte Pistinek) meg a laposbol a málnát :P jah és a székem meg van tegnap bucsuba nem találtam hasonlot igy nem hoztam haza egyet sem :)

Consuela 2008.11.10. 17:04:31

Látom nem csak nekem volt mókás a hétvégém.:) Nálunk is volt seggharapdálás meg avarban fetrengés. Jót nevettem:)
süti beállítások módosítása