A nagy Ő

 2008.11.12. 09:38

"Molnár Anikó a Tabu Tv vendége volt, amikor a műsorba betelefonált egy férfi, aki az Audi marketingesének adta ki magát, és felajánlott Molnárnak egy autót, ha a Való Világ egykori szereplője magának összerakja az autót, ezzel segítve a munkaerő-toborzást. Molnár nem dőlt be teljesen a viccnek, de azért látszott rajta a bizonytalanság."

Miről lehet megismerni a nagy Ő-t? Van rajta két bazinagy ékezet... Ezenkívül mit is fűzhetnék ehez a kis történethez hozzá? Talán hogy rajtunk kívül is vannak ilyenekre hajlamos emberek? Ez örömmel tölt el, kinevezzük őt a szívlapát rend tiszteletbeli lovagjává!
Anikó drága... nem csoda hogy szerepeltél a Való Világban... Olyan hülye vagy mint 6 másik. Csak nem értem hogy ki tart szépnek a két lufidtól? Ha jobban megnézünk olyan vagy mint az NDK úszóválogatott legjobb karban lévő női úszói. Sok volt a koksz az anyatejben vagy mivan? :D Esetleg a tehén beszívott aminek a tejét iszod?
Mondjuk megnéztem volna hogy hogy sikerül összerakni egy Audit... Remélem a motorblokkot kézzel akartad beemelni.
Egyébként a műsorvezető drága meg odasúgta neki hogy fehéret válasszon mert az a divatos. Nemtudom tényleg hogy melyikük a hülyébb...
a, K. Tünde
b, Ő Anikó
c, műsorvezető
d, lőjetek le...

 

Címkék: idióták fájdalmas blvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2008.11.13. 00:40:58

Ha csak nem németül beszélt az illető Audis marketinges, akkor tuti, hogy kamu volt, mivel itt Győrben nincs is marketing az Audiban :)

Üdv. Scotty

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.13. 09:15:01

e, Lőjétek le mind!
-vagy SZÍÍÍVLAPÁÁÁÁÁT!!!!!- :))
süti beállítások módosítása