"Kurvulunk..."

 2008.11.13. 18:16

Kedves feleim, mint látjátok megszaporodtak a hirdetések az oldalon, ennek egy oka van: KŐ A PÍZ SZESZRE... Jaj, hogy mennyire földhözragadtak vagyunk és sekélyesek. No de kit érdekel, kirakjuk mert mér ne. Felcsaptunk kétpupu tevének. Hogy ez mennyire kispolgári. Akiket zavar az takarja el a szemét, mert kinn marad, ezeknek köszönhetően fogunk továbbra is épületes és elmés posztokat produkálni ittas állapotban elkövetett tetteinkről...
De hogy miért is jó ez? Fingom sincs mivel már egy jó ideje kinn van egy hirdetés amivel eddig keményen összeszedtünk 7$ ami azért még gombócból is kevés, no de sebaj, majd most. Gazdagok leszünk és ha a Tekintetes Szűzmária jön ide kétmankóval könyörögni, hogy vegyük le akkor sem fogjuk.

De ha holnap a másik bal lábammal kelünk fel, vagy Darth Vadernek megvan az új oléhbugyija és Leokádiát is beiskoláztuk akkor lehet lekerül. Kíváncsian várom az eredményt.

Címkék: agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása