Arról már meséltem hogy tegnap szögmérős vonalzót hoztam magammal a belépőkártyáim helyett, ma meg egyre újabb jeleit látom annak hogy öregszek. Tegnap Sulujjal pl két-két teát ittunk meg a sör helyett. És még rum sem volt benne!
Reggel amikor felkeltem nem az kötött le elsőnek hogy áll a farkam hanem hogy hol a szemüvegem... Mondjuk lesz még olyan időszak hogy azért keresem a szemüvegem reggel hogy lássam ahogy áll a farkam... na de ez még a jövő zenéje.
Aztán majdnem papucsban indultam el reggel... viszont érdekessége a dolognak hogy nincs papucsom. Kezdek gyanakodni arra hogy időnként valaki elrabol és letesz egy másik univerzumban.
Aztán most összebogarásztam a pénzem hogy elmenjek innivalót venni... kitettem az asztalra felvettem a kabátom és a pénzt itt hagytam. Nagyon nem zavart mert volt még nálam. Aztán a boltban a visszajárót hagytam ott majdnem, mintegy 3000 forintot.
Aztán Sulujjal kommunikáltam érdekeset...
"[11:48] Öngyilkos kamikaze harcos...: valami jo zenét kéne leszedni
[11:52] Balázska dolgozik: szedni
[11:52] Balázska dolgozik: ezt miért írtam?
[11:52] Balázska dolgozik: XD"

Aztán rájöttem a probléma nyitjára! Az a baj hogy nagymamám nálunk van. Megzavar...
Tegnap otthonhagytuk őt, a család többi része eljött dolgozni... Attól féltünk hogy majd unatkozni fog.... francokat! Amire hazaértünk már 7 kiló káposztát lereszelt, megvarrt két nadrágot és egy függönyt.
Úgyhogy tegnap este nagyon sokszor emlegettük neki hogy a bútoromat lapra kéne szerelni... hátha kedvet kap hozzá amire hazaérünk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.18. 12:06:58

Majd Mami kifest, lenyírja a füvet, a gerendákat kicseréli, mert már régiek....:XDD Rambo szuperMami

Bazsiahegyről 2008.11.18. 12:10:34

jah aztán ledzsihádol amikor hazaérek mert por volt a polcon :P

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.18. 12:40:03

Erről egy történet jut az eszembe:D
zoldebb.blog.hu/2008/10/14/vallald_be_a_nagyit

ez itt a reklám helye:)

Bazsiahegyről 2008.11.18. 12:43:24

:P kedves sztori... a mama még nem pisil be nálunk :P

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.18. 13:30:53

Ha lenne egy ilyen szuper nagymamám aki megvarr ezt-azt meg ilyenek felőlem be is pisilhetne:) de természetesen ezzel nem a te mamádra céloztam..ezt csak úgy...
süti beállítások módosítása