Ajándékötletek karácsonyra

 2008.11.20. 12:23

Nemsokára közeleg a szeretet ünnepe ezért gondoltam rá adok pár tippet mivel tudjátok, párotokat, testvéreteket, aput, anyut, a nagyszülőket, állatokat és a hullákat meglepni.
Jó nézegetést és kérhettek ilyesmit a Mikulástól is! Majd jön a krampusz és akkor jól seggbeba.... izé ad virgácsot.

Köszönöm anyunak és apunak hogy nem spórolták ki az utolós lökést, köszönöm a nagyinak hogy nem nyitott rájuk aznap este!

 

 

 

 

 

A gyengébbek kedvéért ez egy mell alakú nyalóka... Lehet rajta gyakorolni meg minden :P Na ez viszont a kezedben olvad ha sokat fogdosod...

 

 

 

 

Ügyes kis maszk az általános iskolai farsangra, de azért karácsonyra sem utolsó amikor mentek a nagyiékhoz vacsorázni. Vagy esetleg ezt viszed neki ajándékba...

 

 

 

 

 

 Ez szintén remek ajándék just for men of course... És ha otthon megkérdezik hogy mit kaptál a barátnődtől, akkor büszkén mondhatod hogy faszsúlyzót!

 

 

 

 

 Ez főleg azoknak ajánlott akik kisállatukat szeretnék valamivel meglepni és a hagyományos póráz már nem elég...
Viszont ha nagyszülők valmaelyikéktől kapsz ilyet akkor javallom hogy ne várd meg amíg előkerül a szado-mazo cucc meg az ostor... FUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Sokszor volt már szó a zoofilkról. Mivel a városokban is sokan laknak iylenekek ezért nekik találták ki a felfújható birkát. Van rajta hátul egy luk... béget közben ha a farkaddal megtolod a kapcsolót... Minden zoofil álma!

 

 

 

 

Ez főleg megrögzött csöcsmániásoknak jó, (meg Bluesrockernek akinek azért szurkolunk mert ma randija lesz egy majdnem nagykorú élő csajjal!)
Ilyen egyébként van farkasban is de az már fádalmasnak tűnt... Meg elvégre ki akar a lábán faszt hordnai? :D

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: vélemény ajánló beteg hülyeség idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.11.20. 17:28:03

És egy nekrofilnak mit vegyünk karácsonyra?

Bazsiahegyről 2008.11.20. 17:36:21

Micsoda kérdés ez????? Döglöttlófaszt :P

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.20. 19:08:48

Hát nagykorúnak nagykorú, de a randi elmaradt...
Hiába, szegény ember az Ágit húzza:P

Bazsiahegyről 2008.11.20. 19:13:15

azt max szeretnéd :P fene a gusztusod :D

...Doom... 2008.11.21. 02:57:57

Tyss: Egy sírhelyet, amibe belefekhet és én majd lelkesen rászóróm a földet... akarom mondani vasbetont, nehogy kimásszon. Oszt így legalább annyi hullával lehet, amennyit csak elbír... :-)
süti beállítások módosítása