Én tényleg nem akartam....

 2008.11.22. 18:38

"A magát csak Chubby Mikeynak nevezű Michael Bauers hatalmas súlya ellenére megdöbbentő vállalkozásba vetette bele magát. Meztelen naptárat készített, amit október végétől lehetett kapni a boltokban. Chubby decemberben Mikulásként, májusban bikaként pózol a naptárban, ami egyébként annyira kelendő volt, hogy már el is fogyott. A bikaszarvak nem, de az úszógumi valódi."

Én tényleg nem akartam ezt, de kérdezett engem valaki is? Ma tényleg úgy léptem be hogy nem fogok kurvaanyázni, nem szólok be senkinek sem... Erre ittvna ez a nádszál termetű víziló akinek a hajlama egyenes mint egy nascar pálya.
Most próbálom elképzelni hogy ezt ki a franc veszi meg????? A kórházak detoxikáló / újraélesztő részlege??
Jah amúgy az lemaradt hogy a hapsi meleg mint egy radiátorcső. Ő is az a kategória akire oda hajtogatsz pinát/segget ahova akarsz...

Címkék: ajánló web bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.22. 18:45:08

ha Tüncikének lehet naptára akkor neki is!

Bazsiahegyről 2008.11.22. 20:21:17

ennyire toleránsak azért nem szoktunk mi lenni :P

navajonki? 2008.11.22. 20:31:45

Aztaaaaaaaaa mekkora cicik, énisakaroooooooooook XD
süti beállítások módosítása