Előjáték

Már régóta kikívánkozik belőlem ez az egynéhány inger, de eddig nem volt különösebb apropó rá. Most így éjjel olvasgattam a különböző blogokat és szokásomhoz híven beleolvastam Fricsek és Bogi24 blogjába is, ahol szomorúan olvastam végig Bogi bejegyzését, hogy nem éppen cizellált formában érkeznek hozzájuk a kommentek és hogy ezzel mennyire is meg tudják bántani a szerzőket, vagy legalábbis felhergelni őket. Nem az első publikus hely, ahol megjelennek írásaim, de ilyenekbe mindig is belefutottam, csak eddig soha nem volt lehetőségem rendesen kielemezni a delikvenseket.
Mikor elindult a blog mi is nagyon vártuk, hogy elkezdjenek kommentelni az emberek és örömmel láttuk, hogy egy szép kis közösség alakult ki, néha betéved egy-egy új arc, de néhány negatív faszkupakot leszámítva igazi kis családias társaság alakult ki itt és emiatt is kapott el az agyhugygörcs...

Még egy kis petting

Mindig vannak olyanok, akik szerény, szerencsétlen kicsi életüket azzal próbálják meg feldobni, hogy neten keresztűl mondják a frankót. Keményen megmondják, hogy mi a szar mi az okosság. Persze ez most így álszentül hangzik pont az én számból, mert nem egy bazdmegolós cikk született már itt, de az esetek nagytöbbségében ki is fejtem, hogy mi miért szar és nem csak annyi osztok, hogy ez fos, mert ennek semmi értelme.
Általában az ilyen kis kommentnyomoroncok élvezik, hogy na most frankón beszólhatott valakinek és ezért még nem is baszkodják szájba hólapáttal (ez csak a télre való tekintettel), mert ha mondjuk már az arcát is kéne a nagyérdemű okosságához adnia akkor már csorogna a kaka a nadrágszárba. Akarva, akaratlanul mi az arcunkat is adtuk a bloghoz, aki egy kis fáradtságot vesz simán megtalálhat és ebben nincs is kivetnivaló, mert bárhol és bármikor vállalom amiket mondtam, ha megérti benne az ember a humor szándékát, akkor röhög egyet, vagy közli hogy szar a humorunk és nem kell olvasni, vagy ha nem akkor kéretik kussban távozni (jobb felső sarok és egy kurva nagy X). Segglyuka és véleménye is van mindenkinek, de a normális emberek nem kíváncsiak egyikre sem...
 

Az aktus

Szabad ország, azt mondasz amit szabad. Szabad a vélemény. Szabad szellőztetni az embereknek a belét, bár néha nem ártana, hogyha sebességbe tennék azt a szivacsos akármit, ami a fejükben lötyög.
Több válfaja is van az ilyen nethuszárkáknak és mindegyik méltó érv az abortusz mellett.
Az okoskodó: vannak azok a mindenkinél okosabbak, akik mindenről mindent tudnak, jobban tudnak és ennek hangot is adnak, bizonygatva azt, hogy mégis mekkora nagy ésszel sikerült a világra szarni őket. Ők azok, akik akár egy több oldalas cikkben képesek azért kommentet írni, hogy itt és itt elgépelted te paraszt. Ők még az egyik legártalmatlanabb fajta, kijavítod az elgépelést, ettől kéjes izgalomba jön és onanizál az asztal alatt örvendve az igazának.
Bazdmegolo: ezek már egy veszélyesebb fajta, őket már azért kedvem lenne egy zsukplatónyi szarral nyakonönteni. Ők azok, akik nincsenek a szerzővel egy véleményen és ennek olyan formán adnak hangot, hogy ez fos/szar/ökörség/faszság. Nagyjából ezzel ki is merítettem a szókincse nagyrészét, mert szellemi kapacitását alapul véve többet nem nagyon tudna megfogalmazni heves agymunkával sem.
Kötekedők: na ők tényleg veszélyesek. A szívlapátkúra legkifejlettebb alanyai, bár náluk az ütlegelés előtt érdemes bekenni a lapátot egy adag szarral, hogy bele ne szoruljon a fejükbe. De miért is? Ők azok, akik aberrált és kéjes örömmel figyelik, hogy anyázós kommentjükre hogyan is reagál a szerző és már az írástől függetlenül is máltatja az író felmenőit, csak a balhé kedvéért. Na őket tényleg meg kéne baszni tejszínen lehetőleg üvegszilánkos-csilipaprikás vazelinnel.
 

Kötelező csevej a végén

Eléggé lesarkítottam ezeket a kategóriákat, de nem is az volt a célom hogy orvosi disszertációt írjak az ilyen elbaszott pöcsökről. Csak van úgy, hogy néha hányni kell, mert jobb kint mint bent. Lehetne még tovább feszegetni, de felesleges, akiknek fel kéne fogniuk azok már az elején beírták a kommentekbe, hogy ez egy faszság, aki meg végig is olvassa az röhög egy jót és eszébe jut egy-két komment amit olvasott. Már kezdem elveszteni a fonalat, hogy mit is akartam ebből a szófosásból kihozni. Meg is van!
Jó dolog, hogy az ember kimondhatja a véleményét, és az egyik legjobb dolognak tartom ezt az internetben, kimondhatja mindenki amit akar, bár hátránya is van, azt hiszik sokan hogy visszaélhetnek ezzel a szabadsággal.

ui.: Vannak a szövegben helyesírási és fogalmazási hibák is, tudom, de le is szarom. Ráadásul trágár is voltam, vagyok és leszek is. Hogy miért? Mert így mondom el és akinek ez nem tetszik az így járt. Jah és még egy adalék, hogy bunkó is vagyok és ha csak értelmetlen oltós kommentet kapok tuti hogy a következő poszt témája TE leszel.

Címkék: vélemény közösségi portál idióták agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doom · http://agyhugyko.blog.hu 2008.11.23. 01:17:38

Ma van a hosszú cikkek éjszakája... :-)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.23. 01:20:50

jah csak less rá a mailjeidre :D:D

herold 2008.11.23. 01:31:01

ámen, jogos, csak így tovább srácok!!

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.23. 01:33:48

köszi
:-)))
az ilyen kommenteket szeretjük herold :-)))

Doom · http://agyhugyko.blog.hu 2008.11.23. 02:02:54

Suluj: válasz ment... :-)

czefre 2008.11.23. 02:10:50

hát márpedig én akkro is elküldelek a picsába:D
hajnali 2 van és alvás helyett rajtatok röhögök:D:D
gratula a bloghoz és örülök hogy végre teljesen őszinte szókimondó irásokkal is lehet találkozni az internet csodás világában
csak igy tovább asszem 1 olvasóval gazdagabbak lettetek

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.23. 02:23:48

czefre akkor bizony bazd meg :-)))
jo olvasgatást :-)))
üdvözlünk köreinkben :-)

mokuss 2008.11.23. 09:31:21

ejnye Ádámka ne beszíljé mán csunyán baszná meg a kandiszno hogy ijen kurva rondán köll beszélned mindig :P amugy haza értem hehe majd emesenen föl kereslek :)

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.23. 09:41:10

faszom az ilyen kommentelőkön csak röhögni kell, esetleg ember 1x leoltja és már fülét farkát behúzza, ráadásul van pár társkereső oldal, simán meg lehet találni a legtöbbet... akkor aztán összefossák magukat

herold 2008.11.23. 09:45:16

Jay és Néma Bob megoldotta, aki fikázta őket, azt megkeresték és lezúzták.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.23. 11:39:48

jó de sokba fájt nekik a sok repjegy :P
de ha rólam is csinsz filmet ami kasszasiker lesz akk énis lezúzok mindenkit aki fikázza az agyhugykövet ok? :P

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.23. 12:43:21

Helyes a dörgés fiúk!!
És aki basztatni mer benneteket, mondjátok meg neki, hogy öreganyátokkal gyűlik meg a baja!
És az nagyon szomorú látvány szokott lenni.

------------------------------------

HAJRÁ SZÍVLAPÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!!! :XD

Billabong 2008.11.23. 13:06:02

de amúgy az ország sok pontjáról olvassuk ezt a blogot...csak ki kell deriteni hol lakik a nagypofájú kommentelő és aki a legközelebb van az lezúzza:P

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.23. 14:06:55

Alliteracio: köszi szépen :-)))
Az a gond, hogy hozzánk ilyenek nem futnak be pedig bárki kommentelhet
ez az én nagy tragédiám :-) csak másokat basztatnak ezek a seggtitánok akiket esetleg rosszul érintenek az ilyenek és lelkükre veszik
nem egy önkéntes hírszerkesztő ismerősöm hagyott fel az ilyen kis faszkupakok miatt az írással és tegnap olvastam a Vidéki Tyúkok blogján egy bejegyzést és amugy is bazdmegolos kedvemben voltam :-)))
ide írjon valaki ha van pofája hozzá :-))

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.11.23. 16:57:43

Köszi fiúk! Tényleg!
Nálunk volt a rohadék....mindegy ilyenek mindig lesznek!
Csók a családnak!:-*

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.23. 19:54:33

Ebbe benne van minden:)
Tényleg felúztad magad, és ezzel el is érte azt amit akart.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.11.23. 20:11:37

Egyébként azt hittem ,hogy ez a poszt szexről fog szólni,már kezdtem örülni.
:D:D

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.23. 20:17:45

felbasztam az agyam ez elég szexuális :-)))
süti beállítások módosítása