Fagyott pulykák támadása

 2008.11.26. 08:05

"Fagyasztott pulykával dobtak fejbe egy autórablót az Egyesült Államokban, minek eredményeként súlyos fejsérüléseket szenvedett - írta az MTI. A 30 éves bűnöző először pénzt rabolt egy észak-karolinai benzinkútnál, aztán átrohant az út túloldalára, ahol verni kezdett egy nőt, hogy megszerezze autóját. A közeli boltból többen a segítségére siettek a hölgynek, és egyikük úgy fejen találta mirelitpulykájával a rablót, hogy súlyos sérülést okozott neki. A férfi ennek ellenére megkaparintotta a kocsit és elhajtott vele. Szédeleghetett a pulykától, mert több autónak is nekiment. A rendőrség hamarosan elfogta és kórházba vitte"

Hát ez szuper. Szinte látom magam előtt hogy a benzinkúton állnak szájtátva hogy mi volt ez? Kinéznek az ablakon és látják hogy a csákó ver egy nőt. Összenéznek és az egyik megszólal:
- Te ne mennyünk oda megdobni egy kiskaviccsal?
- Van kavicsod?
- Nincs, de van fagyott pulykám...

És már mennek is. Azt mondjuk nem értem hogy fejbedobták a jeges pulykával mindenki leállt és tapsoltak az a barom meg beül a kocsiba és elhajt. Abba senki nem gondolt bele hogy esetleg nem a szédüléstől imbojgott hanem a röhögéstől?
A fél világ amerikán röhög így is, minek még fokozni ezt? Ha olvassa ezt valaki amerikából sírva kérem mesélje már el hogy hogy lehet arrafelé ennyi megátalkodott hülye aki már rég megérett a szívlapátra!
Mi lett volna ha mondjuk egy csomag óvszer akad a kezébe a dobálózónak, odamegy és ráhúzza? És természetesen belekötnék a greenpeace-be is! Hol voltak akkor amikor az eset történt??? Itt valaki meggyalázott egy fagyott pulykatetemet. Arról nincs infó hogy a lukait mivel akarta betömni, de valszeg nem darálthússal...

Címkék: idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.11.26. 08:06:37

na emiatt már érdemes volt felkelnem:)
köszi :)

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.26. 11:47:12

Már látom a láncra vert pulykát, ahogy olvasztják, hogy vallomást tegyen :D
süti beállítások módosítása