KoporShow

 2008.11.26. 13:32

"Legénybúcsúra készült Budapesten egy angol társaság.. Felkérték Jordant, a show-táncost, hogy egyenruhába bújva igazoltassa a vőlegényt , ám az akció balul sült el – írja a Bors. A lánynak sokáig kellett várnia az autóra a Kálvin térnél. Az álrendőrnő azonban csak hitte, az angol társaság furgonját állította le. A gépkocsi vezetője azonban nem értette, milyen nyelven beszél a lány, aki mindenáron azt szerette volna, hogy a sofőr nyissa ki a furgon hátsó ajtaját. Ekkor már Jordan is gyanút fogott, de arra gondolt, hogy a társaság felbérelt egy magyar sofőrt is, hogy a tréfa még ütősebb legyen. Amikor viszont végre mégis feltárult a gépkocsi ajtaja, a lány elképedve látta, hogy bulizós banda helyett koporsók sorakoznak a raktérben."

Aki hülye vessen magára én meg maj kűdöm a kombányt. Ekkora idióta nem lehet senki azt hiszem... Dehát ezek szerint mégiscsak. Mondjuk így aki a sztriptízt kapja az tényleg tuti merev... hullamerev. Még kiderül majd az is hogy a táncoslányka nekrofil volt akkor megyek haza pakolni és emigrálok! Elmegyek innen messze egy békés helyre ahol nincsenek emberek csak én meg a barátnőm, egész nap a tengerparton napozunk, úszunk, déli gyümölcsöket eszünk, majmokat dobálunk kis kaviccsal meg leöntjük őket sárga festékkel hogy hány öreg néni fagyoskodik most a bundátokért... Hát szégyellhetnék magukat ezek a nyamvadt állatok!
Néhány hete végigszenvedtem a zombisztriptíz nevű filmnek csúfolt szemetet, abban voltak a táncolsányok akik egymást harapdálták és zombik lettek. Ennyi a történet hosszan összefoglalva. Ez most innen jutott eszembe hogy itt ugye fodított volt a helyzet. Kéne olyat csinálni hogy akit a zombik megharapnak az táncosnő lesz... Ezt persze a bennem elnyomott férfiállat monnya... A valóságban ilyen meg sem fordulna a fejemben :)
Végezetül csak annyit kérdeznék hogy ez a "hír" hogy szivárgott ki????????
 

Címkék: beteg idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.11.26. 14:08:24

na ez még hiányzott mára mint halottnak a csók (vagy a tegnapi lovas videó-etűd után: mint döglött lónak a beöntés)
pajti a legénybúcsúja előtt pár héttel megszólalt: "fiúk, táncoslányokat szeretnék, fizetem is őket, de nem tudok róluk, legyen meglepetés, és asszonynak egy szót se"

Bazsiahegyről 2008.11.26. 14:10:30

jah :P mondjuk az is kimaradt a cikkből hogy mi lett az angol taggal :P

herold 2008.11.26. 15:10:48

angolosan távozott...

czefre 2008.11.26. 16:06:02

hmm...érdemes rákeresni a "hölgy"eményre(bár szerintem férfi a feje alapján)
én az angoloktól is megkérdezném hogy mégis mire számítottak amikor ezt a vlamit kérték a legénybúcsúra?
szerintem jó magyar házipálesz meg 20 láda sört kellet volna ennyi pénzért rendelniük aztán IHB

Bazsiahegyről 2008.11.26. 17:51:34

tudom hogy kombájn kedves barátom csak ha már parasztokról írok úgy írom hogy ők is megértsenek :P
süti beállítások módosítása