Celebhatározó

 2008.12.03. 12:03

Ki kicsoda a celebvilágban?

Ezen posztunk célja hogy akiről csak tudjuk megmagyarázzuk kicsoda, természetesen a szövevényes magyar celebvilágon belül. A teljesség igénye nélkül, nem betűrendben:

Gáspár "Győzike" Győző:
Salgótarjáni kisebbségi fiatalember, akinek nagyon nézett showműsora van, továbbá tehetséges romarapper és családapa.
Jellemző mondata: "Há jááááááááááj Béjá kelgyó!"

Geronazzo "A száj" Mária:
Őt nemtudjuk hogy ember hozta e a világra vagy egy génkezelt csernobili ndk úszóválogatott kecskebéka. Egyszerre többen is elférnek hatalmas méretű szájában, amiben szabadidejében mókusokat keltet.
Jellemző mondata: "Ááááááááááááh, még egy ******* elfér..."

Fekete "Sötét mint az éjszaka" Pákó:
Afrikai származású celeb, a világ összes nyelvét képes erős akcentussal és törve beszélni. Remek előadói képességekkel rendelkezik és egy kisebb falunyi gyerekkel. Sajnos hűsünknek nem csak a bőrszíne sötét (ezzel semmi baj nincs) hanem az agya is de nem kis mértékben. Kedvese Delhusa Gjon.
Jellemző mondata: "Ádidejá didit!"

Kiszel "A szemöldök" Tünde:
Saját bevallása szerint dekoratív médiaszemélyiség. A jó ég tudja hány gyermeke van, de az egyik Donatella az fix. Gyermeke apjának kiléte szintén egy jó kérdés mint a kora. De az biztos hogy már Noé-nak is adott naptárat. Mivel szerpelt a Tutti-Frutti című olasz műsorban ezért fel van jogosítva hogy... szóval mindenre.
Jellemző mondata: "A gyermekem apja pedig..." "Hoztam az új naptáramból"

Delhusa "Rambo" Gjon:
Ő a magyar/albán rambó. Rambo Gjon. Egy filmben sem szerepelt, viszont volt argentínában a dzsungelban szenvedni. Nem szenvedett eleget. Élete szereleme és értelme a zene és a Pákó. Lesz közös számuk is, meg remélem gyerekük is. Egy ismert száma van amit senki nem ért miről szól, viszont 30 éve megél belőle.
Jellemző mondata: "Nika se perimeno"

Fekete "IQbajnok" László:
Ő erős. Kész. Ne kötekedj mert megver vagy rosszabb esetben megsüt és megesz. Aztán a családodat is mert kevés vagy a fél fogára is. Neki a fia is erős. Nagyon. ===> mindeketten erősek. Valamennyire látszik a háj mögött az az izé ami az arca volt. Izmos, viszont nem okos... ergo ha csendben ülsz és nem szólsz lehet kőnek néz és csak megemel 50x, nem esz meg. Esélyed maximum sakkversenyen van ellene.
Jellemző mondata: "Van még valami kaja?"

Fehér "Szadomazo" Anettka:
Első magyar űrtúrista. Egy ország várja hogy menjen az űrbe és felejtsék ott. Örökre. Űrszemétnek. Szeret fekete bőrruhákban járni amit rejtély hogy mi tart fenn a testén. Viszont ő 100%-ig plasztikamentes. Utálja ha nem Anettkának hívják, mer neki ez a neveee.
Jellemző mondata: "Csókolom, csókolom..."

Schóbert "Fogyjunk le" Norbert & Rubint "Természetes" Réka:
Magyarország fogyi álompárja. Norbi rendőr volt ami meg is látszik az ábrázatán, még mielőtt megszólal -40 pont az IQ-jából. Miután megszólal lefogysz. Egyetek Norbi szeletet. Réka a felesége aki vallja hogy nincs benne szilikon. Jah, nincs elég. Gyakorlatilag több a műanyag benne mint Barbieban, és az még anatómiailag is helyesebb. Nagyok a fogai, mésem a szántóföldön dolgozik és nem nyerít.
Jellemző mondata: "Megjelent az utolsó könyvem" "A zsír rossz"

Hajdú "Üvegesprofesszor" Péter:
Különleges képessége az okosan elgondolkodva nézés. Aki nem figyel oda azt hiszi kertitörpe és kiteszi a kertbe. Nagyon mérges ember mert keveset ír róla a bulvár, és akkoris rosszat. Nem szereti a többi celebet, mert csak. A rendkívül színvonalas Frízbi című műsort vezeti. Felesége Sarka Kata, aki nem a pénzéért szereti. Életcélja a műsorvezetésen kívül a fizikai Nobel begyűjtése.
Jellemző mondata: "Fel vagyok háborodva XY-on nyilatkozatán"

Hargitai "Nagykövetasszony" Bea:
Volt a Playboyban. Vannak mellei, 2 is. Elvitték a pénzünkön Kolumbiába, azóta velük háborúban állunk. Próbálom az erényeit is elmondani vagy bármi mást ezenkívül róla de csak annyi jut eszembe hogy: szőke. Jah, meg hogy énekelni is akar meg lemezt kaidni.
Jellemző mondata: "Elegem van ebből az egészből"

Kelemen "Nemvagyokkurva" Anna:
Van kutyája, aki az egész lakótelepet széttépte. Annácska nem kurva, csak pénzért szexel. El akar menni ebből az országból, amiben maximálisan támogatom. Benne gyakorlatilag már egy eredeti porcika sincs. Ha borostásan bújsz hozzá kidurran. Mindene.
Jellemző mondata: "Ez nem is igaz, én nem vagyok kurva"

Erdélyi "Megoldom a gondod" Mónika:
TV műsora van. Mindenkinek megoldja a gondját, de előtte hagyja hadd verekedjenek picit, mert attól nő a nézettség. Egy gyereket gyakorlatilag 12-13 hónapig hord magában. Aztán pár adás erejéig megint. Érzékenyen érinti őt a vendégei sorsa, de annyira azért nem hogy befizesse őket fogorvoshoz.
Jellemző mondata: "XY ülj vissza légyszives amíg a szekusok lefegyverzik az élettársadat"

Címkék: vélemény ajánló tv idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.12.03. 12:09:54

Fekete Laci védelmére kelek. az egy dolog h nagydarab, lehet nem professzor, de ő tényleg jófej, és amit elért azért riszpekt...mindenki máshogy keresi a kenyerét, ő azzal h marha erős.
és legalább őszinte...ritka az ilyen...

Bazsiahegyről 2008.12.03. 12:13:59

ez igaz, az itt felsoroltakban lehetne jót is találni ! Szinte mindenkiben... de most nem ez volt a cél :P

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.03. 15:00:40

Hát ez q*a jóóóÓÓóóó!
Nagyon odavág!
Sőt szuper!
(Nah, elég a tömjénezésből) :P

Bazsiahegyről 2008.12.03. 15:05:36

dehogy elég a tömjénezésből :D

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.12.03. 17:35:22

A Hajdú Péter az melyik?

mokuss 2008.12.03. 18:15:30

ezek mind a szellemi visza maradásukkal keresika pézt rohadt egy világ ez kéremszépen :P

herold 2008.12.03. 19:27:07

újfent Fekete Laci védelmére kelnék, lehet h nem agytröszt, de neki azért vannak elég komoly érdemei is amit erőemberként elért, világ legerősebb embere cím, örökös legerősebb ember stb. Lehet szekálni mert mackós, és h piszit lassú, de ettől függetlenül jó ember, és nem médiakurva.

Bazsiahegyről 2008.12.03. 20:28:10

tudom énis hogy jó ember, meg gyakran adakozik alapítványoknak, rászorulóknak és a szervezőmunka sem csekély amit elvégez. Csak az nem színpatikus benne ahoyg bekerül a bulvársajtóba. Aki onnan szemléli az azt veszi észre hogy egy nagy melák akinek mindene az ereje és az hoyg egyen.

herold 2008.12.03. 23:48:40

nem onnan kell szemlélni:)
mögötte azért van valami, amit már letett az asztalra:)
és a többiekre mind igaz amit írtál:)

tobika 2008.12.04. 07:35:07

Fekete L.,mint ember nagyon nehéz természetű.Nem élnék vele egy percet sem.Brrrr....

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.04. 10:07:42

tobika egyetértek!
Volt "szerencsém" személyesen is találkozni vele egy rendezvényen....nahát, amit ott levágott!
Én azt hittem, a "bunkósága" csak megjátszás a médiában.
Nem az. :(

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.12.04. 23:34:30

Amúgy meg K. Tüncit pontosan tudjuk már, h ki baszta teherbe donatellával...
süti beállítások módosítása