Ma öcsém megkért, hogy ugyan kísérjem már el az Árkádba cipőt venni. Jó az mert legalább a héten kidugom az orrom a friss levegőre amig kisétálunk ott meg úgy sem bírunk eltölteni harminc percnél többet, úgyhogy belevágtunk. Kb három olyan üzlet van, ahol értelmesebb lábbelik vannak (nem olyan mint a miskolci Szinvaparkban, ahol láttam kék női gumicsizmát sok-sok krajcárért, ez már magában megérne egy posztot). Már induláskor sejtettem, hogy egy pár élménnyel gazdagabb leszek. Az hogy sikeresen belefutottunk egy gyermekelőadásba. Először azt hittem, hogy tényleg csak azért beszélnek olyan debil módon a kicsikkel egyesek, mert hogy kicsik, de mikor hallottam a következő beszélgetést rájöttem, hogy nem alaptalanul:
- mi a kedvenc állataitok?
- a póni
- és még?
- meg a ló!!!
Na akkor már az összes istennyila a hátamba vájt. Pedig még nem is voltam túl a nehezén. Pedig már túl voltunk két bolton meg a póni és a ló közötti dilemmán. Ekkor már magamban rimánkodtam, hogy karácsonyra atombombát kérek. Nosza már csak egy bolt és vége szenvedéseimnek, megkapom a kegyelemdöfést és takarodhatunk is. Kedves eladólányka, aki kb olyan nyegleséggel beszélt, hogy attól féltem közben, hogy mikor hány képen egy rekesz rágóval, ami a szájában volt. A mozgáskultúrája meg olyan volt, hogy szivem szerint felzabáltattam volna egy falka hiénával. Szerencsémre az interakció rövidre lett zárva gyorsan. De emlékek még most is bennem élnek, de lehet az csak a sok kávé meg rendszertelen táplálkozás hatása, a lényeg, hogy még kerülget a hányinger.

Címkék: napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokuss 2008.12.06. 10:11:26

veszö nekem ponit de ponit ám nekem nem köll ló :P

Csutka 2008.12.06. 11:53:06

na, én pont most készülök cipőt venni az árkádban :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.12.06. 14:36:12

Ez tetszett.
A csajt meg a rágóval a szájában.....ejnye ejnye jól hátba kell verni, hogy kirepüljön a rágó protkóval együtt! :) akkor majd tudná hol a helye, én nem értem nekem is kereskedelmi végzettségem van, és vannak ilyen olyan íratlan szabályok, mint hangos köszönés, rágó és körömrágás nuku, és ha egyszer valaki azt mondja "köszönöm csak nézelődöm" akkor nem kérdezzük meg tőle nyolcszor, hogy "segíthetek!?"
Ja igen és nem is ücsörgünk, még enni is állva eszünk mint a lovak, vagy a pónik! :)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.12.06. 17:10:05

Tyss hidd el nem az én ötletem volt :-P
Bogi egy eladótól/felszolgálótól elvárok ilyen alapvető dolgokat: köszönés, ha kérdezek valamit válaszoljon és valamilyen szinten normális emberi kommunikációt, ha én is megtisztelem ezzel akkor ne legyen tirpák na de azt hiszem ezt még később kifejtem részletesen úgysem oltottuk még le őket rendesen...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.12.06. 18:07:06

hát wazz, a kereskedlemi iskolákban ezt az 5 dolgot tanítják éveken keresztül?

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.12.06. 20:19:02

Nem , ezt nem tanítják nagyokos!:) Ez íratlan szabály!
süti beállítások módosítása