Ha ezt tudom, akkor magammal viszem a rendszeresített agyhugykőtlenítő kétkezes benzinmotoros vállról indítható szívlapátom (ultra edition). Adódott, hogy kedvesemmel töltöttem egy csodálatos hétvégét, csak a végébe fostak bele.
Drága fémparipaidomárjaink fostak bele a lecsóba, mivel szombat este sztrájkot jelentettek be. Nincs is ezzel gond, ha az embereket értesítik időben, hogy úgy készüljenek. Szombat este szólok kedvesemnek, hogy ugyan nézzen már nekem utána, hogy mi a faszom van most akkor, hogy a gizda véreres retekbe jutok haza.
Reggel találka Miskócia gyönyörűséges városában. Kis korzózás, szolid ebéd, aztán uzsgyi a Tiszai pályaudvarra, hogy legyünk okosabbak. Kedves jegykiadó közli, ha fejen állva nyakon fosom magam a Szerelemvonatot énekelve akkor sem indul innen semmi. Ohhh mein Gott! Na mi a herecsücske legyen? Álltam ott, mint fasz a lagziban. Ekkor már kezdett rángatózni a szemöldököm. A buszpályaudvaron mondták no para, lesz busz 16:30-kor, de már akkor várt ott egy szolidabb kozákezrednyi siserehad. Gyors körtelefonok sorozata, hogy talán kicsiny fővárosunkból hogyan is jutok haza éjjel. Jött a jó hír, hogy talán ha nem jön közbe semmi akkor van csatlakozás. De ha késik a busz akkor szopóka, nyalóka. Őszintén bevallom, hogy nem az a leghőbb vágyam, hogy ott csövezzek. Na akkor majd hétfőn hajnalban. Első busz 6:30. Na fasza azon fenn leszek aztán uzsgyi haza.
Kedvesemmel hajnal 4:45-kor indultunk Miskóciába, de mire negyed hétre beértünk addigra a busz nem hogy szarásig telt, hanem még a tetőn sem lett volna hely nekem. No kérdezzük meg a nagyokos, mindent tudó helyi törzsfőnököt, hogy mikor is indul a következő. Osztott-szorzott és kiokummálta, hogy a legjobban úgy jövök ki , ha a 9 órási busszal megyek. Na jól van azon fenn leszek még ha át is kell harapnom egy-két torkot. Kis kávé, kis üccsi reggel aztán spuri. A buszút simán jól telt, még pilláztam is egy csöppet csak hogy fitt legyek. Pesten volt röpke harminc percem átjutni a stadionoktól a Népligetbe, ami egy kisebb agyérgörcsöt okozott. - Hol vegyek jegyet a villamosra? Persze a jegyautomata szar, úgyhogy fakap. Akkor bliccelünk. Már azon járt az agyam, ha valami véresszájú ellenőr betámad rajta verem el az út porát. De megúsztam.
Mennyire boldog voltam, hogy öt percenként bemondják, hogy jegyelővétel kötelező a buszokra. Sorbanállás, sorrakerülés, majd a kedvesen közlik, hogy jegyet vegyek majd a buszon.
- Kösz bazd meg ezt hamarabb is megsúghatták volna!
A buszon már nem volt gond, pilledezés zötykölődés, fater várt már a pályaudvaron, hogy be tudjon vinni az irodába, hogy felvegyem a "szolgálatot".

Utószösszenet:

Én vagyok a fasz, mivel nem lesem kocsányos szemmel a TV-t ha elutazok, hogy talán a MÁV nem e jelent be sztrájkot. Mert valahogy bízok abba, hogy ezt legalább hetekkel előtte bejelentik, hogy faszom a fületekbe ne akarjatok semmit mert ha két mankóval könyörögtök akkor sem indul semmi sehová. De tényleg én vagyok a hülye, hogy jól akarom magam érezni két hét non-stop hajtás után egy pár napig és nem azzal akarok foglalkozni, hogy mi van a világban, hanem hogy szívem hölgyével jól érezzük magunkat. Úgyhogy ezúton is üzenem annak, aki uszítja ezt az egészet és szítja a tüzet, hogy drága barátom, remélem még seggbeerőszakolnak csilis, üvegszilánkos vazelinnel, mert rohadtul nem jó móka egy egész országgal kibaszni. Bizony kedves cimborám, mert lehet, hogy neked kell valami, de ezt nem párszázezer emberen kéne elverni, mert a végén valaki szájbavág aztán meg megy majd a sírás rívás.
Alapvetően nincs bajom az egyszeri bakterral, jegykiadóval és kalauzokkal, mert csak végzik a dolgukat. Eddig nem is volt velük különösebb gondom, készségesek voltak és normálisak. A sztrájkért sem Ők a felelősek, csak valami nagyokos uszítja Őket. Lusta vagyok már így potom 18 óra talpalás után a végére járni és nem is akarok neveket skandálni, mert ez nem az a hely. De kívánom a főkolomposoknak, hogy basszák szájba őket szívlapáttal, de úgy isten igazából.

 

Címkék: vélemény beszámoló idióták napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krai 2008.12.15. 22:15:27

"De kívánom a főkolomposoknak, hogy basszák szájba őket szívlapáttal, de úgy isten igazából. "

Ezt adom;)

kláj 2008.12.16. 01:14:53

háthát,ez az első poszt amiwel nem értek egyet,kovicska,te meg jössz egy sörözéssel,akárhogyis nincs vonatod pestre::D

herold 2008.12.16. 07:53:44

én egyetértek, fhaszom a sztrájkba...egy országgal kibasznak, de sokat nem érnek el vele. holnaptól majd sztrájkoljanak a tanárok, boltosok, orvosok, műtősök, aztán kinyalhatja mindenki
(antiszoc hangulat, és a hóhér vigye el fagyizni az összeset, akik miatt már én is éjszakát csöveztem gyönyörű fővárosunkban!!!)

Dmg 2008.12.16. 13:08:09

Nem tudom hova utaztál de Népligetbe öt percenként bemondják, hogy jegyelővétel kötelező a(z elővárosi!) buszokra.Bocs hogy elsö postom kötekedö itt de elegem van belöle hogy senki nem figyel és utánna butaságokat kérdez.
A sztrájkkal kapcsolatban igazad van de mit érünk vele hogy leirjuk hogy zavar?Persze jó kiadni a gőzt de sajnos semmi hatása nincs a "csodálatos" Mávosokra.

mokuss 2008.12.16. 18:28:41

hallod vilamosokon szokott a legkevesebb elenör lenni azon énis mindig bliccelek meg buszon is xD metro az szopatos mert eleve nem tudsz le menni ugy hogy ne álna eléd egy ellenör faszt neki ezért xd emlékszek még mikor egy napig egy jeggyel utaztam mindenene XD

kláj 2008.12.17. 03:18:15

hát nemtom,ha valamiwel kiwan a fa*szod mert ,embertelen g3C1 körülmények közt dolgoztatnak negyven évet,úgy,hogy leszakad a lábad,éjszaka,esőben,jégben,hóban,télen mínusz 20 fokban,úgy,hogy ha csak picit is hibázol,beledögölhetsz egy pillanat alatt,mert ha nem megb452 az áram,akkor jöhet egy "ícé" és miegymás,& földön alszol,meg évente vizsgázhatsz valammi durva újonnan bewezetett szarból,meg igazából ba52ik rád a vasút,meg lenéznek,mert...(a jókurvaany4'D)...csakmert kiváló szakemberek vannak a MÁV-nál,akik tlán többet tesznek a társadalomért,mint a kis féreg piackutató 20éves picsák,egy érettségiwel(v anélkül)..és ez a munka kajakra tömény szopás..szal,aki azt mondja,hogy nem ért egyet a vasutasok sztrájkjával,mert "ők úgyis sokat keresnek,úgyse csinálnak semmit",na azoknak ajánlom, hogy húzzanak le ott 1 évet, és lehet nyelni a ...és nem kell csodálkozni h nekik elég, FŐLEG így h ennyire kib@527ak welük..na mindegy,olvassunk utána,miért is van ez..csak kajak nemértem,h ha walakik nem bírják tovább a csicskítást,miért kell wele tovább g3c1zni..
mert nem mese ám..ebbe meg nem döglik bele senki,mint ha a műtősök sztrájkolnának (akik minimál ugyanannyira szopj4'k,de most m1..)- na az nemépp ugyanaz,de megtehetnék(mármint a strikeot..)..vagyis nem,de ha megtennék,én egyetértenék velük,mert a kib45zás az kibas2ás...marad..legfeljebb busszal megyünk haza,vagy majd kenyérvágóval zaklatjuk azt a fránya agydaganatot...ennyi...

nah nem húzok senkit lefelé szellemileg:D
csak így ez most aktuális,sry:$
cicccc

herold 2008.12.17. 08:27:21

kláj baze, úgy írsz mint Ali G. ...
ért3d??

kláj 2008.12.17. 09:41:45

N3m4'r::D::D bocsika:D:D

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.12.17. 20:03:33

kláj alapvetően nem a kerékkocogtató zsellérrel és az egyszerű jegykiadóval van bajom csak hogy egy párszáz ember megkeseríti a fél ország életét, akik szeretnének vonattal utazni...
és igen is kapja be mindegyik ha ennyire gecik hogy mert nekik szar dögöljön meg mindenki és megbénítják a teljes közlekedést
és nem igaz hogy így karácsony előtt egy héttel mikor mondjuk sokan utazgatnának ide-oda akkor kell kibaszni mindenkivel
ennyit erről

kláj 2008.12.18. 12:53:07

suluj,teljesen igazad van,de szerintem nekemis..nézőpont kérdése..

Pilgram (törölt) 2008.12.30. 11:35:35

a nézöpont kérdése az az, hogy mi a retekért nem tud (pontosabban nem akar) az a balfasz Gaskó megegyezni az elégséges szolgáltatásokról. ez a nagy kibaszás ám, és ne védjed a vasutasokat, főleg a górékat ne, mert náluk férgebb banda nem létezik a földön.
süti beállítások módosítása