Köszöntő/Életjel miegymás...

 2009.01.05. 09:55

Először is Boldog nyújért nektek! Itt vagyok ha csak egy villanásra is.
El kell mesélnem egy élményemet ami olyan felejthetetlen volt mint egy atomvillanás ami lágyan ég bele a retinába kisütve az agyat. Szóval szexshopban jártunk Sulujjal. Volt ott minden mi szem szájnak és egyéb luknak ingere. Felfújható: férfi, nő, hímnő, birka, kutya. Azért a delfint hiányoltam mert mégiscsak ő él egyedül szexuális életet szórakozásból az emberen kívül. Aztán ami rögtön szemet szúrt az az hogy 3 szekrénnyi műfasz fogadja azt aki belép. Ebből is volt több fajta: zenél, zenél és játsza a Lambadát, játsza a Lambadát és rezeg, játsza a Lambadát rezeg és világít. Alakra is többféle volt: Kiszel Tünde, fekete dákó, delfines, rakéta alakú, és hagyományos. Volt sok leárazott koton, amit azért nem vennék fel... már csak abból kiindulva hogy a többi bolt akkor áraz le ha lejár a szavatosság.
Szóbaelegyedtünk az eladóval is... Készséges volt és megkérdezte hogy kikötözhet-e minket, akarom mondani miben segíthet. Szóval röhögve kérdeztük meg hogy sokan vesznek e itt ilyen baromságokat? Mire ő mosolyogva közölte hogy igen... Belénkfagyott a szó... Közben a vállammal meglöktem egy kis ostort aminek szivecske volt a végén, és egy lovaglópálcát aminek farok volt a tetején. Itt gondoltam hogy nem véletlenül van mellette szado-mazo ruha, szóval gyorsan odább somfordáltam a DVD-khez. Na ezt sem kellett volna... Análkirálynő 8, Minden lukba 2-en 3. epizód, Kelly iskolába megy... Az utolsót nem értettem, mert a borítóján egy iscsaj volt iskolatáskával... Aztán megfordítottam és láttam hogy én tévedtem... 6-an vágtk partiba a csajt. Annyi luk pedig nincs is rajta... Na de mindegy.
A végeredmény az lett hogy felszerelkeztünk egy pár rózsaszín szőrös bilinccsel ami azóta a lakás dísze :P

Címkék: beteg beszámoló agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2009.01.05. 13:13:54

váááááááááááááááááááááááá!!
újra van post!!!
váááááááááááááááááááááááá!!

(nade srácok...miért jártok ti ketten férfiak szexshopba????)

Bazsiahegyről 2009.01.05. 13:41:16

mert nem volt jobb dolgunk :D meg dumáltunk közben :D

PrincessConsuela 2009.01.05. 15:28:53

Bazsi visszatértél? Dejóó!

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.01.05. 16:38:57

Análvadász (southpark) nem volt? :)

Minusz 2009.01.05. 17:34:39

jah,persze....dumáltatok orrba-szájba?:DXD
Lovaspornós DVD nem volt?meg felfújható hulla(élethű szagot adó "illatosító" spray-vel?)?:D

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2009.01.06. 07:55:36

Első posztnak megteszi.....:DDD

S Z É T R Ö H Ö G T E M A Z A G Y A A A A M !

Jajjj...ezek a szexshopok....ejjjhhh....ejjjjhhh....
Én csak azon csodálkozok, hogy ti még egyáltalán meglepődtetek ott bármin is....:))))))

B U É K srácok!!!

Mokuss 2009.01.06. 11:54:28

minek neked az a binincs?:D abab a kekszsoppba voltunk anno mi is csak mi cipöfüzöt akartunk venni xD azt a végeredmény az lett hogy egyik kurva hosszu cipöfüzömet kettévágtam azt a felét oda adtam a szilinek XD az a hirhedt metálfesztes eset napján fordult elö 07 öszén mikor is hát hadd ne soroljam éppen a fejembe lévö vinyot formázom XD

borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2009.01.07. 09:22:53

Kellynek több része is van (gimi, fősuli), teljesen jó filmek :)
süti beállítások módosítása