Micimackó visszatér

 2009.01.12. 09:47

"Nyolc évtized után visszatér Winnie the Pooh, vagyis Micimackó: a csekély értelmű medvebocs kalandjainak legújabb, harmadik kötete ősszel jelenik meg, írja az MTI. A skót Alan Alexander Milne 1925-ben álmodta papírra a Százholdas Pagony világát, benne Micimackóval és barátaival: Róbert Gidával - akit az író saját fiáról mintázott -, Fülessel, Malackával, Kangával, Zsebibabával, Tigrissel, Nyuszival és Bagollyal. A történetet először a London Evening News közölte sorozatként, majd egy évre rá megjelent a könyv is. Utóbbit a Punch szatirikus hetilap karikaturistája, Ernest H. Shepard halhatatlan illusztrációival vehették kézbe az olvasók."

Igen és az új kötet címe Stricimackó. Mackóbarátunk felcsap az erdő állatainak futtatójává, így ő válik a legnagyobb kereasztapává. Róbertgidát telenyomja drogokkal így az csak kábultan újabb állatokat víziónál akiket szintén ki lehet állítani a sarokra. Ezalatt Malacka kisstílű drogkereskedő lesz, fő ügyfele Füles (mariska) és Zsebibaba (speed), de őt a történet folyamán Bagoly a lecsúszott zsaru lelövi. Erre Kanga a mádám bosszút esküszik és beszervezi Ürgét mint bérgyilkost. Ürgére ráomlik az egyik saját maga által vájt járat amikor részegen megerőszakol egy ürgelányt. Itt van még Nyuszi a piti adócsaló is, aki nem kap bővebb szerepet.
Aztán jön az új szereplő, legyen mondjuk... Songopikacsu aki kék lézersugarakat lövöldöz a seggéből meg a kezéből és mégsem ő a jedy. Véres leszámolások árán megöli Stricimaci fő testőrét Tájgert, akitől megtudja merre van ősi ellensége. Végül leszámol mindenkivel és kiszabadítja Róbertgidát és innentől boldogan élnek amíg meg nem mi a picsa????????

Nos kedves barátaim hol a hiba? Senki többet először? Akkor én meg mondom... Ott a hiba hogy ez a gyerekeknek tetszene. Lehet hogy csak az én lelkivilágomal van a baj de szerintem nem kéne folytatni a Micimackót! Az eredeti egy jól megírt mese... Nem kéne a Vuk sorsára juttatni. Akárki írja... Sírva kérlek ne tedd ezt! Nem kérünk belőle sem előzményt hogy Micimackó hogy lett az aki, sem utójátékot ami a fiáról szól, ezt már George Lucas ellőtte. Kedves író! Ha van benned egy cseppnyi illem és tekintet akkor nem gyalázod meg az eredetit...

Címkék: ajánló beteg bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2009.01.12. 16:54:32

egyébként az az előzmény az hgy valami kanadi katona az IVH. idején vitte át európába,de mivel a frontra nem akarta vinni otthagyta valamelyik angol állatkertnek,ez a hülye író meg megnézte és jött neki az "ihlet"(már akkor is olyan népszerű volt a fű?)...csakhogy teljes legyen a képXD

egyébként nem a kecskének van gidája?akkor meg hogy lehet ilyen nevet adni egy embörgyöröknek?

egyébként ezek szerint az én lelkivilágom is elcseszett,nem csak a Tiéd:D

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.01.13. 14:43:30

Róbert Gida úgy született, hogy Milne meghágott egy kecskét. Ma is ott vernyákol néha a színpadon:P Katonaruhában!!! Micimackóékat állítólag még a besorozás előtt kínozta halálra.
süti beállítások módosítása