Magas kvalitású WC-s néni

 2009.01.26. 23:04

A hétvégén haverom hosszas unszolására elkísértem kicsiny városunk fogyasztói társadalmának mekkájába. Már ez maga kultursokként ért, de valamivel fel kell verni életünk posványát, ha más nem ide még ki lehet írni.
Műr akkor éreztem hogy nem úszom meg egyszerűen mikor az eke mögül szabadult agrárium csöppnyi gyermeke csoszogott felém hatalmas csillogó keresztel a nyakában. Igaz nem is olyan rég röhögtünk ezen Bazsival, hogy ki is venne fel ilyet, de nem számítottam rá hogy ilyen formában is látom. Na sose azt nézd pajtásom menjünk tovább kaja, havernak cipővásárlás. Gondolta elugrik az árnyékszékre ahol elintézi ügyes-bajos dolgait. Majd megvárom előtte, amikor a következő kérdésekkel kezdte el bombázni haveromat a porcelán kagylók fura őre:
- Mit szeretnél? (kérdezte a fajansznővér, mintha nem lenne teljesen egyértelmű, talán haver úgy nézett ki mint egy nehézbúvár és innen akar merülni...)
-Csak egy lesz? (nem mindegy és ha három részletben teszi ki a gittet? bemegy ellenőrizni??? vagy úgy inkább váltsunk bérletet? 20 pisire meg 10 kaksira)
Legközelebb már tuti egy 30 kérdésből álló tesztsorral fog betámadni hogy helyesen tudjuk e kitörölni a poponkat, de akkor tuti már a bejáratnál torkon fosom...

Címkék: agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joint30 2009.01.27. 07:36:30

Van ez így.Tudni akarta a néni mit szeretnél.Kell-é papir,avagy nem,na.Nade a mennyiséget nem igazán értem:D Legközelebb az álagát is majd meg kérdezi milyen lesz?Gyorsmenet,vagy furkókurkó:D Mert akkor más lesz a díjszabás:D

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.01.27. 09:22:32

Én könnyen kivágnám magam a kérdések alól.
Mit szeretnél? - hááát... sokmindent. Pl világbékét, egy jó zenekart...stb
másik
Mit szeretnél? - PAPÍRT!!!
Csak egy lesz? - Nem tudom milyen lesz az állaga, úgyhogy tekercs, vagy ha nem ad, akkor a piszoárba szarok:P

joint30 2009.01.27. 10:01:58

@Bluesrocker: Ez jó! -) Egyébkéntmeg aranyszabály:nyilvános klotyóban nem szarunk!Mert haza viszünk a familinek valami dög vészt! :D Meg magunknak.Aztán meg gazdagszik a környék beli nemigondozós emberke:D
süti beállítások módosítása