"Fekete Pákó úgy érzi, Delhusa Gjon szíven ütötte, mert a háta mögött azt mondta róla, hogy busman - mesélte a StoryOnline-nak. A Didikirály csak azt sajnálja, hogy az ügyet nem tudja tisztázni Gjonnal, ő ugyanis elutazott Indiába. Pákót arról faggattuk, haragszik-e Delhusára? "Egy kicsit haragszom rá. Úgy érzem, hogy már nincs rám szüksége, ezért eldobott" - kesereg a mulatós zene hazai fenegyereke, aki nem csak barátjaként, de szinte apjaként tisztelte eddig Delhusa Gjont."

Hát így megy ez kérem. Pákó tényleg nem busman, ahoz túl magas. Ő elvileg nigériai azt hiszem... Gyakorlatilag meg nem hinném hogy ember. Akkor legalább egy nyelvet beszélne rendesen érhetően. Meg kérdem én... Mi a jó istentől didikirály? Most ha írok egy ilyen számot és lejátszom valahol akkor lehetek pina női nemiszerv nagyúr?
Meg akárhogy is... nehezen hiszem hogy Pákó ennyi mondatot egyedül összehozott volna magyarul... Ahoz túl értelmes, és van benne összetett mondat is. Lássuk be, tőle max ennyit várhatunk: "Adidide a didit, a didit adide" De ezt üzembiztosan tudja még egy pohár sör után is.
Szerintem a hír hátterében egy dolog áll: elfogyott a péz, Pákót nem hívják sehova fellépni mert szar, Delhusa nem fogja érteni miről van szó, soha nem fogjuk hallani az ÁKÁLÁMÁGÓ hol a dákó című csodás nótát, és megindul egy nyilatkozatháború, amint Rambo visszatér Indiából ahol a fogvatartott Tibeti szerzetesekért harcol egy szál buzukival. ÁMEN

Címkék: beteg szánalmas idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joint30 2009.01.26. 10:02:56

Biztos nemegyedül hozta össze!Segített neki az asszonkája-)Super egyébként hogy itt Mo-on minden hülyéből sztár lehet:D Nekünk is összekéne hozni már valamit:D SZTÁR AKAROK LENNI!!!!:D

Didi anyátok 2009.01.26. 10:24:56

visszaéltél a nevemmel, most jogdíjat kell fizetni :D két sör lesz ...:D

joint30 2009.01.26. 11:02:58

@Didi anyátok: Ki. ÉN-e? Vagy Was ist das? Minnyá lépek dolgozóba:( Megyek és ott majd kipihenem az esti bulit-)

Didi anyátok 2009.01.26. 14:16:04

"A Didikirály csak azt sajnálja..." én erre gondoltam kedves joint30, amugy jó pihenést, én is azt teszem :D

Mokuss 2009.01.26. 16:26:36

ilyenért jogdíjat?
akkor zaklatom a Lauert a sőralátét miadt XD
süti beállítások módosítása