Józsi Barát mindenhez ért

 2009.01.29. 09:09

"A TV2 műsorvezetője ösztöndíjjal jött Magyarországra, és négyéves bábszínészképző tanfolyamra járt. A nyelvi nehézségek miatt Bharat a bábszínházban csak egy apró szerepet kapott, azaz ő lett Süsü farka – írja a Bors. Később természetesen komolyabb feladatokkal is megbízták, például ő lett Szabó Attila Kicsi és Nagy című tízrészes sorozatában az egyik főszereplő. Joshi Bharat rendezőasszisztensként is kipróbálta magát."

No lám, no lám... Mindenki kedvelt lélekbú(l)várja nem is igazi pszihomókus? Igazából csak Süsü farkát fogdosta meg ráncigálta, és hát hallhattuk hogy Süsü milyen szuszogásokat meg hangokat préselt ki magából... Mondjuk én elbírtam volna képzelni egy ilyen akcentusos Süsüt is. Elvégre nem lehet elvárás egy sárkánytól, amik ugye alapvetően kínaiak, hogy perfekt legyen magyarból.
Azt azért kideríteném hogy ki fizet egy 4 éves bábszínházi továbbképzésért... Amúgy valszeg ezért ültették oda a műsorba emrt ő külföldi, csak lassan tud magyarul beszélni, ettől okosnak tűnik és akkor mehet a TV-be, sőt már agyat műteni is. Szegény Süsü meg csóválja magának... Mondjuk ezek utén már nem lepődnék meg azon sem ha Máúnikáról kiderülne hogy utcaseprő volt, Balázsról meg hogy marhapásztor. És természetesen ők is ösztöndíjjal érkeztek, de a Marsról, de hál istennek mennek is tovább egy celebeknek fenntartott szögesdróttal elkerített táborba üdülőtelepre :)

Címkék: idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Didi anyátok 2009.01.29. 11:09:14

Mosmééééé??? Én tök irigylem a Józsit. Ül és osztja az észt. Nekem is menne, meg nektek is, csak bénák vagyunk, és nem külföldiek.
De világmegváltó ötlet: csináljunk egy tv müsört az agyhugykőnek XD

Radír 2009.01.29. 11:16:33

Balász nem hullamosó volt? :S

Márkovics Mihály 2009.01.29. 20:11:30

Tudjátok, belegondoltam, hogy eddigi életem során mennyi csalódás ért, először kiderült hogy nincs Mikulás, se Tépaló és nem az Angyalka hozza a karácsonyfát, se nem a Jézuska nehéz volt ezeket túlvészelni aztán lebukott a Gólya is, kiderült hogy nem ő hozta a kisöcsémet, aztán már kezdtem ezen is túltenni magam és erre tessék kiderül, hogy Joshi Barat se igazi és lehet hogy Mónika se és lehet hogy Bahátok köztben Magdi néni se az akinek mondja magát.Ez már több a Sokknál ezt már nem lehet kibirni.Kiben bizhat az ember ezután?????? :D
süti beállítások módosítása