A jól megérdemelt vacsorámat letudva böngészgetésre adtam a fejem. Aztán rájöttem, hogy nem kéne ezt a két cselekvést egy időben művelni, max ha rámtörne a trendi bulémia.
A youtube-on ráakadtam először drága nyagyszájú művésznőnk videójára. Indulni akar a parlamenti választáson.

Te ATTYASÁGOS ÚR ISTEN!
Ez a nő kimeríti a kulturális környezetszennyezés fogalomkörét. Audio-vizuális sokk. Komolyan ezeket kéne írtani nem a szúnyogokat. Először betámadott mindenkit a pornófilmjével. Akkor elég komolyan elment a kedvem a szaporodástól, pedig igencsak az egyik kedvenc időtöltésem.
Aztán jött az Obama felköszöntésére irányuló videó, ami majdnem nemzetközi bonyodalmakhoz vezetett. Csoda hogy a Jueszáá nem dobott a nyakunkra atomot. Valjuk be azért az komolyabb volt mintha zászlót égetnénk mint a többiek. Adtuk volna akkor kölcsön a lázongó muszlimoknak. Jobban jártunk volna.
Most mit talált ki ez az istenadta? Parlamenti képviselő akar lenni. Jó hogy nem már űrhajós, vagy génsebész. Így is van akkora kupleráj ott még minek oda egy ilyen odvas? De tényleg ezeknek a celebeknek mi kell még? Elég jó az értelmező képességem, de az interjúját hallgatva nem nagyon értettem most mit akar. Nem a logikus mondatfűzés volt a jele az oviban, no meg azokkal a páviánsegg szájakkal elég nehéz a szóképzés bár a nagy "O"-t könnyen formálja az már kiderült...

Címkék: vélemény fájdalmas napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joint30 2009.02.02. 08:45:15

Pol.életben uj szlogen lesz a régi helyett: na ezt megkúrtuk:D
Erről jut eszembe F.vári szexshop merre van?:D Aki tudja írja má meg nekem!joint30@freemail.hu

Woody- · http://szaguldocirkusz.blog.hu/ 2009.02.02. 13:24:51

Á, Geronazzo Mária :) A pofáját nézve még Kiszel Tündét is übereli.

Márkovics Mihály 2009.02.02. 17:29:24

Első nekifutásra elég borzalmasa hangzik, de ha jobban bele gondolok eléggé beleillene abba a környezetbe, elég sok Kurva akad ott, talán nem is lenne feltünö esetleg csak a szája az lehet kitünne a többi közül.

jungleman 2009.02.02. 18:13:08

1.Nos az ilyesmiket hallgatva, felmerül bennem, hogy:
a sajtónál van-e épeszű ember, de ILYEN ÖKÖRSÉGEK MÉGIS KI A FASZT ÉRDEKELNEK?
2.Azóta nem merek pornót nézni, amióta láttam, hogy a kovi pár alvállalkozója ugy leküdte ezt a lényt, hogy utána még ő kért bocsánatot:D
3.Egyszerű a dolog: mivel baszottul ronda, ezért ilyen faszságokkal próbál a média középpontjába lenni. Így akar ez is celeb lenni.
4.Azért ez már mindennek a határa, még hogy egy ilyen azt képzeli magáról, hogy el tudna vezetni egy országot.
5.BASSZUK SZÁJBA SZÍVLAPÁTTAL AZ ÖSSZES HÜLYE FASZ CELEBET!!!

Radír 2009.02.02. 18:36:27

Fasz egy hétévégém volt...

jungleman 2009.02.02. 18:55:18

Amit kihagytatok:
Ugye tegnap valaki (nemtudom a nevét) kijelentette, hogy: valamilyen bűncselekmények elkövetői cigányok voltak. Aztán meg egy csomóan tiltakoztak, hogy fúj rasszista meg minden.
Nos lássuk be ez egy faszság. Egyáltalán nem értem, hogy minek akadnak ki ezen az ökörségen. Csak a cigányok kevernek ilyen baromságon. Amugy meg állítom semmi probléma nem lett volna, ha azt mondja, hogy nemcigányok követték el. Hiába na, környező országba nálunk legtöbb a cigány. Különben is, ha egyszer azok voltak, akkor nem osztrákok, nem németek, de nem is horvátok, hanem cigányok. A másik dolog, hogy miért nem értem, hogy intézményeket is hívnak így(lásd:cigányönkormányzat). A harmadik: a kissebbségnek Mo-n azért van akkora hatalma, mert ha valami bajuk van, akkor hivják a pereputtyot.
-ide képzeljétek Morigan Gazsiék... c. posztjának 3. bekezdését-
Veégül pedig a hülye törvények miatt vannak ezek: pl.:ha engem a falunkban suliból hazajövet egy afromagyar ki akar rabolni. Én meg nem hagyom magam, oszt lerendezem, akkor jön a família, hogy: rasszista,(meg nálunk a fehér embert azok parasztnak hívják. ne nemtudom melyik a rosszabb, én inkább paraszt lennék) Amugy nálunk ez van ám, marhára eldurvult a falu, este már ki sem merek menni az utcára, pedig nem is egy gettóra hasonlító romhalmaz. Csak egy 100 méteres (mi kanyarnak hívjuk) helyen vannak ezek.

+még: mostanában nyomom az ápdétet (!), 15 km-t lenyomok szobabringán, és rákapcsoltam az rtl-re, épp a fókusz volt, és ott láttam, hogy valami Metallica imitátor együttes énekesét (végignéztem, mert rocker létemre érdekelt a csávó) megkéselt valami 13 éves kis fasszopó(pedig az sem valami gyöngusz csontrocker volt)és most ilyet képzeljetek el, egy kigyurt fickót megölt késsel egy ilyen hogyishívják. Versenyt hirdetek! Találjátok ki a 13 éveske származását! Én is így gondoltam. Hát persze, hogy afromagyar. Kiványcsi vagyok, hogy ha megtalálják, akkor mit mond, miért tette.
-Ányáázott
Ilyen országban élünk emberek.És ezért járok majd jövőre tőrrel A drága Győr utcáin, mert mostanába amit hallottam híradót, már azon a pár száz méteren se lehetek biztonságba, amíg elérek a buszpályaudvarra. (hozzátenném az a suli van talán a legközelebb hozzá)

kösz a figyelmet, csak azért írtam, mert ezt a témát nem írtátok posztba, hogy a valaki kijelentette a valamit :D:D:D:D , de milyen érdekes, hogy a politikustól indultam el, és a rockzenésszel fejeztem be. Ez emlékeztet egy régi tanáromra, akinél németórából lett csillagászat. :D:D:D:D

jungleman 2009.02.02. 19:08:21

Márijának az implantátumjáról annyit, hogy szerintem azért kellett ekkora műanyagot betenni a szájába, hogy egyensúlyba legyen, mert akkora a segge, hogy enélkül mindig hátradőlne:D:D:D:D
ez a véleményem róla:

univ506.freeblog.hu/files/h%C3%B3penis.jpg
süti beállítások módosítása