Ezt a dömpinget

 2009.02.03. 20:25

Rámszakadt egy szabad óra úgyhogy olvasgatásra adtam elaggani készülő fejemet, majd könnyekkel telt szemeimmel próbáltam befejelni hatalmas monitorom képernyőjét, hogy ne is lássam, de nem segített.
Először drága kicsiny hazánk neves lantmávésze kerül boncasztlara, persze csak képletesen (nincs olyan szerencsénk - ne örülj):
Nőt keres béranyának vagy mi a retek? Te jó isten ez még szaporodni akar? Ahogy a mondás tartja: Nem az a baj hogy hülye, hanem hogy szaporodni is fog! Pedig macska sem kéne a fajtájából, bármilyen szép kandúr lenne isten bizony...
Ezt még tetőzte az is hogy valami őrült mangalica pornófilmre akarja rávenni. Na ez azért már meredekebb lenne mint az esőkabátban, vagy hálózsákban való maszturbálás.

A másik nagy dilemmája kicsiny hazánknak: Hogyan likvidálják Magdi anyust? Kit érdekel, hogy szar a forint vagy világválság, Magdi anyus hogyan távozik. Vannak tippek, bár én javasolnék egyet:
- Vili bácsi rájön, hogy ő tulajdonképpen más (mivel nem szabad nyiltan buzizni) aztán Magdi anyus is rájön, hogy rossz bőrbe született, úgyhogy befekszik egy klinikára és átoperáltatja magát faszivál. Egy-két hónapra eltűnik, majd aztán játszhatja akár Terence Swarz.
Ha ezt meglépnék tuti médiatörténelmet írnának. Eddig is ingerek tömkelege kerülgetett a Barátok közt hallatán is de ezek után tuti még a tévét is rituálisan áldoznám fel teliholdas éjjelen éjfélkor fekete kakasvért spriccelve rá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joint30 2009.02.03. 23:47:36

Nem is értem mi a bajod a barátok közt-el.Az egy teleregény:az embernek tele lesz a töke vele.És még azért jó mert ha kihagysz egykét hetet belőle akkoris meg érted miről szól.Ugyanis nem változik semmi.Csak a szereplők ruhája:D Nade én bucsúzok innen.Átadom a terepet a fiatalságnak és a törzs gárdatagoknak:D -)
Ja,és kibaszott szerelmes vagyok:D Még mindig-örökké-ámeeen:D Viszlát!-)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2009.02.03. 23:55:59

@joint30: csak annyi hogy a sok amőbaagyu ember zabálja mint a cukrot és szarik a világra csak magdi anyus pletyizzen miki meg gecizzen :D:D:D
jockey meg azt csinál amit akar :-)))

Didi anyátok 2009.02.04. 13:04:05

Suluj...honnan tudsz te ennyi mindent a barátokköztről, hogy ha nem is nézed??? :P
Amugy az új szerzőbácsiról annyit, hogy nekem szimpi, de talán nem kéne a politikai vonalat erőltetni. Ez egy olyan hely, ahol röhögünk a világ hülyeségén, nem bosszankodunk, arra ugyis ottvan minden más.

És a nagy bölcsesség: ha 100 évig nem születik, hülye ember akkor is lesz! XD

jungleman 2009.02.04. 13:26:21

ajánlom ezt:

youtube.com/watch?v=r-T1edkDcFI

(lehet, hogy a videót törölni fogják. ha ez a link nem működik, akkor keressetek rá a youtube-on, hogy tücsök meg hangya)
süti beállítások módosítása