Tünde új pasija :P

 2009.02.04. 20:49

"Kiszel Tünde egy titokzatos idegennel jelent meg a hétvégén a Holnap történt című film premierjén. A fess fiatalember láthatóan meghitt viszonyban van a műsorvezetővel, aki csak szűkszavúan nyilatkozott az ügyről."

 

Tünde te mocsok már megint megcsaltál???? XD Ez a kacsintás nem semmi amúgy... kb mint Süsü a sárkány erősen bebaszcsizva kiszúrt szemmel próbál kacéran kacsintani a Recéslábak bordélyház lányaira. Ez a fress fiatalember pedig... Bizonyára művész. Vagy süket és vak. Jobb ötletem már nincs. De legalább Donatellácskának lesz új papája. Mostmár hárman tudnak pózolni a naptárakon. Az úrról annyit tudunk hogy festőművész. Namármost van egy teóriám hogy hogy találkoztak. A következő naptár festett képekből fog állani... Azért állnak így keresztbe a szemei emrt Tünde levetkőzött neki és megbolondult a látványtól. Azt hitte hogy Tüncike azért nyújtja a kezét hogy gyógykezelésre vigye... de nem :D Sajtótájékoztatóra XD Bebuktad öregem.

Címkék: beteg idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csontpete · http://csontpete.puruttya.hu 2009.02.04. 20:56:27

Nyilván szegény fickó egy kis népszerűségért cserébe azt is eltűrné, hogy az arcába fossanak ország-világ előtt.

Mokuss 2009.02.04. 21:16:37

lehet látás károsult

jungleman 2009.02.04. 21:28:38

jah, nekem is első reakcióm az volt, hogy ez az ember vak vagy hülye:D
süti beállítások módosítása