A Hupikék törpikék

Emlékszem régen nem fogtam fel ilyen tragikusan, sőt minden áldott reggel ezt a mesét vártam a német és magyar adókon. Felkeltem hajnalok hajnalán, és együtt dúdoltam a jól ismert dalocskát a tv-vel. Aztán felnőttem és rájöttem hogy ezek csak kék kis apróságok akiknek fő ismertetőjegye hogy aprók, kékek, fehér ruhájuk van és nagyon debilek. Egy egész falunyi van belőlük hogy súlyosbítsák a helyzetet... Van nekik egy főellenségük is a Hókuszpók meg a csúnya macskája a Sziámijáú (ezt kéretik nem hibának felróni, fonetikusan egyszerűbb volt leírni) Hókuszpók egy kisiklott varázslótanonc aki mindig nagyon kajánul néz a macskájára mint aki egy menetre vágyik. Mindig törpökre vadászik hogy megfőzze őket mert az trú meg finom.
Na de most nézzük a törpök szemszögéből a dolgokat. Még mindig sokan vanank és még mindig kékek. Nagyon. Vajon milyen színűek lesznek ha folytogatjuk őket? Na ez most nem ide tartozik. Szóval a törp falu ha jobban megnézitek drogosok, elme, kényszerbetegek és meleg lények hazája. Drogosok mert mindenki gomba házban lakik... kellemest a hasznossal: mindig be vannak gombázva.
Na nézzük sorra a nevezetes törpikéket is:
Okoska: szemüveges. Na wow!!!!!!! Honnan szerzett szemüveget? Elment érte a Törptirisbe biztos... Ő a falu bolondja, mindenki seggberúgja meg összetöri a szemüvegét. De valszeg élvezi mert ezt midnen részben eljátszatta valakivel...
Törperős: Van neki tetkója. Na igen, már várjuk azt a számát a Wild magazinnak amiben ő van benne. Régen biztos voltam benne hogy ő kapja meg Törpillát de aztán kiderült egy s más. Nevezetesen: minden törp buzi. Ezért is kékek.
Törpapa: A legöregebb törp, csak neki van piros ancúgja. Ő nem biztos hogy burnyák, mert vannak gyerekei. Akiket viszont a gólya hoz.
Ügyifogyi: Ő a falu másik bolondja. Azt kell hinnem hogy ő alkoholista mert folyton csetlik botlik meg elesik. Biciklivel nem láttam közlekedni pedig az alapján meg a röppájája pontos dőlésszöge alapján sokmidnet meg tudnék állapítani.
Törpilla: A falu egyetlen csaja. De ő identitászavaros mert farka van. Igaz hogy hátul de akkoris. És valószínűleg törp szemmel mérve baromi rossz csaj lehet mert nincs pasija. És tampont sem hord mert mindig orraesne a madzagban.

Konzekvencia: Egy mese súlyosan retardált, mélnyövésű, fulladási zavarokkal küzdő himnős apróságról.

Címkék: vélemény tv hülyeség poén fájdalmas bazsi mesél isióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Didi anyátok 2009.02.09. 20:50:00

Pár helyesbítést eszközölnék az amugy istenkirály poszton :D
1. Aprajafalván laknak....nem törpfaluba
2. Van még egy csaj, akinek csúnya vörös két copfba font haja van, és ő lezbi a törpillával.
Asszem ennyi :D
süti beállítások módosítása