A Gumimacik

Ennek a zenéjét is betéve tudta mindenki aki vasárnap tanulás helyett a Disney mesedélutánra tombolt otthon. Akkor ugye hol volt még a blekkmetál meg a pornófilmek... Akkoriban még a csajomat is erre ültettem volna be.
A történet röviden: Vannak a macik akik beszélnek. Állatkertbe velük de sürgősen!!!!!!! Nem kell egy újabb majmok bolygója csak medvékkel. Na nem ez a lényeg hanem hogy nem a mézet eszik hanem a gumibogyószörpöt. Én mondjuk nem azt adnám nekik, hanem valami mást ami szintén gumiból van... csak mondjuk nehéz szabadulni belőle mert egy kilincse van és az is kívül.
Mindent egybevetve ezek a gumimacik őrzik a szörp titkát amitől nagyot tudnak ugrálni a seggükön pattogva. Hm... ha beleáll a szálka miért nem durrannak ki???
Suttyomban egy fa tövében az őseik fejlett társadalmat hoztak létre amíg az emberek kőbunkókkal csapkodták egymást és pisakását játszottak. Mondhatnánk hogy ez valamely módon társadalomkritika. De hát melyik társadalomé? A középkorié ami hogyha gumimacikat lát nem a haribora gondol hanem arra hogy meg kéne égetni máglyán?
Aztán nekik is van egy bájos főellenségük egy bajszos fress úriember. Nem, nem a Habsburg Otto... A nevét nemtudom pontosan, csak azt hogy vannak neki orkjai. Kb mint egy kohorsznyi Győzike, csak a színük más. Meg akarják szerezni a szörpöt hogy a világ urai legyenek. Ez rendszerint nem siekrül nekik mert ugye az orkok hülyék, az uruk meg nem dolgozik csak veri őket. Gondolom ezzel akarták a gyerekeket felkészíteni hogyha felnőnek rájuk is ez vár: orkok lesznek egy gyárban ahol a főnök veri őket.

Konzekvencia: Majmok bolygója gyerekeknek csak medvékkel akik beszélnek ugrálnak és olyan lassúak mintha be lennének szívva.
 

Címkék: vélemény tv beteg hülyeség idióták fájdalmas bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2009.02.10. 09:46:19

Zsarnok Igthorn (ejts ikszorn) volt a fogeci.

Bazsiahegyről 2009.02.10. 14:08:51

köszönjük :D megnyugtat hogy nemcsak én néztem ezt a celluloidszemetet
süti beállítások módosítása