Scooby Doo

A dalszöveg meg zeneírók nagyon tudtak akkoriban valamit, mert ma amikor ebéd közben ezt meghallottam a hideg futkosott a hátamon és kedvet kaptam egy téglával átkapcsolni a tv-t. Végülis ez volt az a mese ami miatt kedvet kaptam a posztok megírásához...
A történet: Bozont és Scooby zabál (és csodák csodájára amerikában mindenki elhízott) jönnek a szellemek, a csapat kettéválik, aztán menekülnek a szellemek elől. Újra találkoznak, elkapják a szellemet, leveszik amszkját. Kiderül hogy a Traktoros Gizi volt és egy fülpiszkáló egy zacskó takony meg két szál hínár segítségével űrlénynek/szörnynek/szellemnek álcázta magát. Mindenki örül és zabálnak tovább.
A szereplőkről röviden:
Vilma: Szemüveges csaj, akit soha senki még bottal sem, hiába jár miniszoknyában. Azt hiszem ha találkoznék vele nem csókot kérnék hanem hogy fogja be. Mindenhez ért, több diplomája van mint Cauceskunénak. Egy lehántott bot és nagyító segítségével megfejt minden nyomot és agyat is műt.
Dafney: A rajzfilm műlibája, aki egyszerű mint egy szelet párizsi. Kb ennyi is a szerepe a mesében. Feldobja a hangulatot mert egy jó bőr.
Fred: A buta liba párja, különleges képessége hogy bármit tud vezetni. Egyszer a próba kedvéért áramot is ha kérhetem... Ő a főnök a csapatban. A megrajzolt Ken baba.
Bozont: A füves gyökér. mit gondoltok miért röhög meg zabál annyit? :D Csak azt kihagyták a meséből amikor a kutyával betépnek... Szellemi képességei kb mint Fekete Pákónak és Lacinak. A drogok hatása egyébként azis hogy mindentől beparázik...
Scooby-Doo: A gyp-s kutya. Zabál, röhög és még ronda is. Beszélni sem tud rendesen mint a gumimacik... Néha adnak neki Scooby-Snacket attól méghülyébb lesz. Sajnos vannak rokonai is akik időről időre feltűnnek a sorozatban. Kb annyira éeplméjűek mint ő.

Konzekvencia: Drogos mese egy füves gyökérrel meg a kutyájával és pár idióta haverjukkal.
 

Címkék: vélemény tv beteg hülyeség pihent idióták fájdalmas bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.norbert 2009.02.09. 20:50:37

Sztem a scooby doo a legfosabb mese a történelemben. Van vagy 200 része, ebből 200 ugyanarról szól.

Bazsiahegyről 2009.02.09. 20:54:30

:D akkor nektek is hasonló élményeitek vannak :D ez messzemenően megnyugtató...

Didi anyátok 2009.02.09. 21:08:23

és akkor az perverz animal szex részéről még nem is beszéltünk :D

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.02.15. 11:04:02

egyébként Ceauşescu felesége Elena:P
süti beállítások módosítása