Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikaparádé

 2009.04.22. 08:56

Hát aki képekre esetleg videókra vágyott az most bukta. Ez a blog olyanoknak íródik akik nem csak a playboyban vagy az utcán látnak nőt, nem wow-oznak és isznak alkoholt. Punk tum. Erotikaparádéra szerintem jó lehet elmenni végülis... sok nő ott vonaglik, képedbe tolja a szilikonseggét amiből estenként még lóg az utolsó wc-papírcsík. Wáááááááá isteni. Tényleg nem akarok bántani senkit mer tolerancica meg únilyó van de ha kcisit hegyesebb a körmöd és rossz helyen érinted a csajt akkor ennyit hallasz hogy csssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzz. Aztán akkor újra fel kell fújni :P Vegyél inkább guminőt akkor tudod mire számíthatsz.
A fellépők között volt egy érdekes arc, képek terén vele mégis kivételt teszek.
Mai képfeladványunk: Ki a képen a kakukktojás????? Aki eltalálja kaphat tőle egy puszit!

 

 

 

 

 


(Na kéremszépen nem a pufirizsa érdekes a képen, hanem ez a remekbeszabott kis nyiszlett szereplő. Ő kérem egy NŐ. Állítólag. Mint kiderült egy csaj sem nagyon akart hozzáérni a parádén :P Vajh miért? :D)

 

 

 

 

 

Címkék: beteg szex idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása