Dümi Büfé

 2009.04.23. 17:12

Nem sikerült maradéktalanul feldolgoznom egy mai élményt. Apámmal lementem a horgászboltba, ő bevásárolt én meg levegőztem, kinn vártam. A bolt szomszédságában bújik meg egy panel aljában a Dümi Büfé. Gondoltam elég hülye név... De ez igazából még semmi.
Benéztem vesztemre. Egy marcona alkoholista nézett vissza rám 3 foggal vigyorogva és miután a fülem mellett erotikus dalammal elzengett egy kés, egy bárd, a pultos és egy szamurájkard megkérdezte hogy mit nézel kisgyerek. Igazából nem hittem hogy nekem mondja egy olyan alak akit a hónom alá tudnék kapni és még úgyis lefutom a maratont.
Aztán hogy fokozza a hatást megkérdeztee hogy meghívjalak valamire?
Itt kéremszépen kétségbeestem... a seggem összeszorult és hazáig nézelődtem hátra.
A büfébe bemenni nem mertem volna amúgysem mivel egy laza késdobáló és én szeretek élni. A szagok orkánja és áriája letaglózó volt egyszerűen. A kirakatban pár doboz fehér asztali koccintós lapított. Másszóval ide menjen be a Szivárvány egylet bélyeggyűjtő tagozata cserélgetni...
 

Címkék: ajánló beteg bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása