Nem fogjátok elhinni de ezt is a brit tudósok találták ki. Elképzelem ahogy britannia borús tájain nő a m unkanélküliség mert mi gonosz magyarok elvesszük a munkájukat, és akkor az állam megtámogatja az ottaniakat ilyen kamu kutatási dolgokkal.
Felfedezésüket arra alapozná hogy a kövérek többet járnak kocsival. Baszki ezért kaptok ti pénzt? Na akkor majd én Nobel-díjat követelek azért mert kikiáltom hogy süt a Nap...
Ezenkívül azt a fontos megállapítást tették hogy a kövér emberek többet esznek mint a soványak. Na neeeeeeeeeeeeeeee. Ennek aztán már tuti nincs realitásalapja :P
Szóval drága angol barátaim! Le kéne szokni a belterjes szaporodásról és a szar angol sör vedeléséről. Meglátjátok jót fog tenni.
Mellesleg a tudósoknak egy életreszóló WoW megvonás jár és szöges análmasszázs.
 

Címkék: idióták fájdalmas brit kutatók

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása