Fábry és a milliók

 2009.05.23. 22:47

"Merész húzásra készül az RTL Klub! A csatornánál dolgozó informátorunk szerint a szupertitkos terv hátterében az áll, hogy ősszel újra képernyőre tűzik a legsikeresebb kvízműsort, a Legyen ön is milliomos!-t, méghozzá nem is akármilyen műsorvezetővel: Fábry Sándorral (55)! - BLIKKHU"

Nos szerintem ez volt az a döntés, aminek semmi értelme nem volt. Fábry nem az az alak, aki röhögés nélkül kibírná azt mondani, hogy "Biztosan megjelöljük?.. Kit hívjunk fel?". Fárby nem ilyen komoly műsorba való figura.... inkább beszélgessen Tüncikével az Esti Sóderban a bugyikról és a Donatella naptárról. Jut eszembe valyon ki Donatellácska apja? Bazsi a Vizuális Terror I bejegyzésben azt hánytorgatta, hogy Balázs az.... Igazából azt nem mondta, hogy Sebestyén Balázsra célzott-e drága egybeszemöldökű Tündénk. Szerintem Bazsi Donatellácska apja! Várom a cáfolatot, vagy megerősítést!

Címkék: bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása