"Babát vár a nyuszilány (Voksán Virág) – állítja a szépség neve elhallgatását kérő ismerőse, aki szerint a playmate az első hetekben járhat, az alkatán még nem látszik semmi. – Eleinte csak az tűnt fel, hogy Virág nagyon sápadt, mintha beteg lenne. Később már rosszullétek is gyötörték, volt, hogy az ájulás határán táncolt, annyira szédült, majd eltűnt a mosdóban – mondta a playmate ismerőse, aki elárulta: már többeknek feltűnt a lány viselkedése. - BLIKKHU"

Sajna nem tőlem terhes... Pedig a barátai azt is igazán megmondhatnák, hogy ki az apja a gyereknek, ha már első ránézésre kitalálták, hogy terhes. Az én csajom anyja meg azt találta ki, hogy a csajom terhes, vagy ha még nem az, akkor rövid időn belül az lesz. Mondom fasza és ezt honnan tudja. A boszorkány. A mágián kívül tudtok valami jó boszorkányűző technikát?

Címkék: bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2009.05.25. 22:05:17

tacskóban lehet kapni boszorkaellenes sprayt,de ha biztosra akarsz menni,akkor mezőgazdasági boltban veszed,az jobb minőségű,a csigaírtó és a vakondriasztó között találod...

hát még szép hogy nem tőled terhes,nem vagy te baknyúl..
süti beállítások módosítása