AFC énekesét megverték

 2009.06.12. 14:05

Ja, meg de nem eléggé. Az eredeti hírt nem közlöm, minek azt. Régen ért már a csávóak a verés, de  valami olyasfajta amit nehéz túlélni. Amúgy távol álljon tőlem hogy megvédjem, de gratulálok annak aki megverte a kis burnyákot. Biztos nagy kihívás volt elhajolni hogy nehogy rádsírjon, vagy összekenjen a sminkjével. Azzal nagyobb hatást értél volna el nála ha összekócolod a haját, vagy tőből téped ki a pofájából a piercinget. Látványra hajtunk elvégre 2009 van.
Erről a szájbapiercingről mindig a románok jutnak eszembe amint medvét sétáltatnak. Mondjuk nekik könnyen megy mert ugye őkis még félig medvék. Ezért is szőrös a talpuk. A dácsia is azért olyan halk mer annak meg a kereke szőrös. Egyébként szeressük a románokat. Nyárson, jól átsütve. Mer mi ilyen rasszisták vagyunk hogy nem szeretünk senkit csak engem.
 

Címkék: hírek brékingnyúz fájdalmas bulvármocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2009.06.12. 14:38:49

Megertemelte a rohadt hombar buzernyak. Kar hogy nem kapott nagyobbat!

Ywaine9er 2009.06.12. 22:27:42

kár hogy nem én voltam... lehet nagyon megverték, csak a szemébe lógó sok és nagy haj megvédte... HÁHÁHÁHÁ

Bazsiahegyről 2009.06.12. 22:29:09

:D mondjuk ez azért jó mert nem ismeri fel a támadót a sok hajtól :P
süti beállítások módosítása