Ja úgy biza... semmi videó vagy egyéb szarság. Idesanyám kitalálta hogy menjünk el nekem egy nyári cipőt venni mert a fekete nem lesz jó. (Tudjátok mint a suliban az árja nem járja) Na meg rövidnadrágot. Szóval felkerekedtünk és elindultunk. Mer az ugye túl egyszerű lenne hogy ide a lét és megveszem magamnak :P
Az első bolt ahova bementünk egy Yello nevezetű szörnyűség a Family Centerben. Family center... egy picsányi boltkombináció a szeméttelep tövében. Van egy kávézójuk is ahol öröm lehet kávézni, már csak a szemétszag miatt is. Na de a lényeg hogy a boltban tartanak gumicsizmát. De nem ám ganérakót. Á... virágmindtásat. Mer az kell a népnek. Mer a disznónak nem mindegy mi van rajtad amikor kiganézod vagy leszúrod. Tehát itt nem vettem cipőt. Átmentünk a Deichmannba. Cipő megvan, felpróbálom, oké megvesszük. Azt már csak itthon konstatáltam hgoy a cipő okádékronda, barna és fehér színű az oldalán valami elmaszált kínai kisgyerek feje látható talán. Megvettük a rövidnadrágot is, hogy ez majd ellenpontozza a cipőt. De á... ehhez mindegy mit vesz fel az ember.
Itt jogosan merülhet fel a kérdés hogy akkor minek vettem meg. Erre azt tudom mondani mint az a manus aki fejestugrott egy halom kaktuszba. Akkor jó ötletnek látszott.
De hogy teljes legyen az öröm elmentünk édasnyámnak is valami ruhát nénzi. Ott aztán láttam arcokat... A csaj lehetett vagy 30. de a hegyi trollok sírva taszítanák ki maguk közül. A templomot jobb ha elkerüli áldozáskor. Szegényemnek olyan feje volt... az orvosok a fényképével altatnak műtét előtt. Nagyobb bajsza volt mint nekem, pedig már egy hete nem beretválkoztam. Sípcsontközépig érő rövidnadrágot viselt, divatos kockás pulóver (ugye van vagy 30 fok) +ban a zokni ami rózsaszín, kb derékig felhúzva. Ami azért elég szokatlan egy bokazokninál. A cipő meg ilyen falusi tűsarkú. Arra jó hogyha kimész fele az eperföldre nem taposod agyon a csigákat. Meg volt rajta egy fekete masni. És ebből a csajból volt mégegy, csak az alacsony és rövidhajú volt...

Címkék: bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.06.13. 19:26:47

Rá se ránts. Van nőd, akkor meg már nem kell csajozós rövidnadrágot meg cipőt venni XD

Mokuss 2009.06.15. 06:11:26

de okossakat tudsz mondani :P hehe már mint az Izsák XD
süti beállítások módosítása