Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A pornó riasztó értem?!

 2009.06.25. 14:58

"Pornófilm hangjával űzött el játszadozó gyerekeket a háza mellől egy férfi az Egyesült Államokban, mert már nagyon elege volt a zsivajból. A paradox módon zajjal csendet teremteni próbáló férfi szexhangerős módszere viszont a szomszédait dühítette fel: az egész környék harsogott a kéjsikolyoktól, a nem túl lírai vágy- és parancsszavaktól, nyögésektől, hörgésektől, még másfél háztömbnyire is jól hallott mindenki mindenkit és mindent. A 27 éves "pornó-DJ" ellen közszeméremsértés címén indult eljárás."

Hát igen... emléxem még azokra az időkre amikor kicsi voltam és elég volt egy lány hogy elkergessen. Na igen... az a lány szőrös volt, ronda és Katinéninek hívták. A háta mögött csak szarszörnynek. Ja igen, egyébként ő volt az ovis dadus.
Vajon milyen hangok jöhettek ebből a bizonyos filmből? Kommsóm Hansz, gukk hír hirtelen, itt van a májne szőrös vagina! Fákk mir ject! Sneller, sneller! Harapj a csöcsömbe te álat! Üs azzal a szőrös kezeddel ami olyan mintha a Yeti pöcse lenne!
Szóval a pornó rossz értem?
 

Címkék: vélemény web szex hülyeség felvilágosítás fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása