Postán jártam

 2009.06.25. 14:36

Mivel kellett adnom az erkölcsi bizonyítvány kérő lapomat ezért elzarándolkoltam a postára, +ban idesananyám kért hogy ha már úgyis.. akkor hozzak Cd-t neki. Na mondok okés. (nem röhög én igenis erkölcsös vagyok!!!)
Elindultam szép hazámból mint nyál a hülyegyerek fejéből. Megérkezek az első bolthoz és amikor be akarok menni egy felirat fogad: Gelkába mentem, meg le van rajzolva hogy merre. Mondom no problem, megyek énis akkor a gelkába. Átmentem, ott két nő (valszeg feministák mert bajszuk is volt) nézett valamit a tv-ben. Mondom hogy CD-t szeretnék. Mondják hogy nincs... Így visszagondolva tényleg irreális kérés lehetett amikor 2 méteres betűkkel van a bolt fölé festve hogy tv, cd, dvd, videó. Na de mindegy... mondták hogy menjek vissza a másik boltba, itt van 20 méterre. Mondom okés te savószínű bajszos szuka de onnan jövök. Úgyhogy mivel nem tudtunk megegyezni otthagytam őket a posta kedvéért. Odaérek, cigány manus kipattan a föld alól mellém mint Hétszűnyi Kapanyáni Monyók (színre stimmelt is) aztán elkezdte a mantráját: "giletteszenzorexel3pengéseladóakciósnemkell?" Na mondom itt nem árt lelakatolni a biciklit mert bajok lesznek... Aztán nagy bbátran otthagytam.
Bementem a postára. 3 ember volt előttem. Mondom okés, mindegy, ez nem sok mert külön ablaknál állnak. Beálltam az egyik mögé, de látom ám hogy egy évre előre feladja a csekkeket meg ismeri a pénztárost... na mondom mindjárt jön a gyerek, kutya, cica teknős fényképe... Átállok másik sorba. Ott a bácsi süket mint az ágyú ás gyors mint egy vemhes anyatetű. Na mondom, okés 3. sor. Innen már nem megyek el. Kiderült aztán hgoy méglassabban ment mint a többi. Ekkor vetettem egy sanda pillantást a másik két sorra... Úgy haladtak mint a villám.
Itt egy kicsit ködössé válnak emlékeim, és csak az ugrik be hogy kiértem a postáról. Árusok még ott, csak  most a nő állít meg hogy giletteszenzorexelmax3pengésakcióeladónemkő? Na mondom nem... Ekkor látom hogy egy gyerekkel vannak akinek neve Jákob. Most biztos a bibliai nvek a menők. Tudjátok Lakatos Jézus, Kolompár Istenke, Orsós Szűz Mária. Úgyhogy Cd nélkül de ma is okosabban eltekertem haza...
 

Címkék: vélemény fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása