Akinek a nevét sem mondjuk ki

 2009.07.12. 15:24

"Donatella nem lombikbaba!
Kiszel Tünde a Reggeliben beszélt arról, hogy nincs megelégedve magával. A kedves nézők olyan kérdéseket tettek fel a "dekoratív médiaszemélyiségnek", amik pironkodásra, bosszankodásra vagy elhallgatásra ösztönözték Tündét. Mint például, hogy miért nem megy vissza napközis tanárnak, vagy hogy Donatella lombikbébi-e."

Amióta a puruttyásokkal hadban áll, mi csak halkan, suttogva emlékezünk meg erről a személyről, ő a másik olyan akinek a nevét sem mondjuk ki. Szóval ez a kérdés jó hogy Donatella lombikbébi-e, na mi most lerántjuk a leplet a dologról!

Szóval ez itt egy adag g*ci. Ez csak ott van a csészécskében és pihenget, úszkálnak benne a kis izék. Azt azért tudni kell hogy a vöröshagyma megöli őket! Majd hozzáadják az anya főbb genetikai jellemzőit is és megkapják a végeredményt!

 

 

 

 

 

Ezen a képen már a késztermék látható az elsődleges testi jellegekkel. Pl szemöldök. Szóval... mi persze nem mondtuk hogy Donatella nem természetes úton született, ez csak tényfeltárás :P

 

Ja igen... annyira mégsem dekoratív a médiaszemélyiség ha nincs magával megelégedve :D

Címkék: vélemény ajánló hülyeség napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása