Esti okosságok

 2009.07.14. 22:23

Mivel nemtudok aludni, gondoltam írok valamit. Mostanában szarul alszok valamiért... nem zaklatnak zombik, se dart véder vagy nekrofilok. A szívlapát a sarokban porosodik, a kurvaanyád feliratú hirdetőtáblám is el van téve valahová.
Rájöttem hogy lassan elfelejtek beszléni, anynira kevés emberrel tudok találkozni :P Mindig csak anyaggyűjtés a blogra meg szex-re gondolás...

Már régebben is felvetődött hogy esetleg lehetne találkozót tartani. Első körben a Cannibal Corpse konertet ajánlotta valaki amit a többség megvátózott nem is értem miért :P Pedig szó sem volt csirkedarálásról... max egy kis hullagyalázás. Úgyhogy most közvélekedést kutatok.

 

Ha elegen monnyátok hogy ja, mindaállat, annyira akarjuk mint kacsa a noklit, akkor lesz találkozó. Nem, nem swingerparty...

Címkék: vélemény ajánló web agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása