Magdi anyusnak meg kell halnia

 2009.07.22. 14:32

"Drámai fordulat borzolja fel ma a Barátok közt rajongók idegeit. Magdi anyus lezuhan a lépcsőről. Ez lehet a vég a házvezetőnő számára: az Úr valószínűleg magához szólítja a házsártos asszonyt, és Fodor Zsóka eltűnik a Mátyás király térről."

Meg kell halni és kész! Itt nincs helye kegyelemnek, vagy vitának! Essen le a lépcsőn, rágja hátba egy elefánt, csapja agyon a celebvilág egyik hullócsillaga, vagy lealább erőszakolja halálra 1000 kiéhezett kanmajom. Az Úr szólítja magához? :P Na persze... viszik a pkolba aztán belefőzik a nagyüstbe. Jó kis pálinka leszen majd belőle télire. Esetleg beszorul a feje a Menyország kapujának lécei közé akkor hívják az ördögöket aztán mindegyik jól meg khm khm hkm hkm... Vili bácsi meg teljesítheti élete nagy álmát... ó az a nyugodt 30 perc csend :D Vajon meddig kellett erre várnia? Igaz hogy ezután jön majd neki Kéz Teréz, Marok Marcsi meg Tenyé Réka, de hát ennyit ugye megér a dolog...

Ez a bukfenc kicsit Rambósra sikerült valljuk meg őszintén... Bár még ő sem lenne annyira hülye hogy egy vasbetonlépcsőn csinálja lefelé, hogy felszedjen egy galacsint. Maximum akkor ha viet galacsin lenne aki ide építi a hoshimin ösvényt.

Címkék: vélemény ajánló beteg bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2009.07.22. 14:43:14

Szerintem csak gyakorolja a parkourt,vagy ezekete a yamakasi ugrálókat.De lehet csak rocket jump quake módra.

Bazsiahegyről 2009.07.22. 15:05:46

lehet.. viszont valamiért ez a szar nem teszi ki a posztokat amiket írok... és nem is menti őket

N@gy 2009.07.22. 20:08:19

Rocket Jump szerintem is :D esetleg Trial UT módra :D nah de ne koczkuljunk. Sokkal jobban ki tudnám színezni ezt a sztorit. 1kiéhezett gyilkos vérszomjas apró Kolibri raj üldözi magdi (faszom tudja kiez) anyust és hirtelen betoppan a megtorló aki hátba rúgja egy Epikus mozdulattal és bele esik 1 az asztalon éppen sikítva fosó rózsaszín tangánban táncoló predátor lándzsájába. Amikor kiderül hogy ő a Lost-osokkal jött a szigetről és ezt túléli ekkor jön Neo aki bele bújik mint az ügynökbe az első részbe és szét robbantja! Talán ettől a pontól kezdve kicsit többen néznék ezt a hulladékot.

Aztán az összes szereplőt kiírtanák Az Alienek a végén akiktől aztán a végén az Autobotok mentenék meg a világot Optimusal az élen.

Bazsiahegyről 2009.07.22. 20:17:57

az alapsztori is van ilyen bonyolult mint amit vázoltál :D

Fiorentina 2009.07.22. 22:57:05

Ha még bonyolultabb...Bár nem igaz...Kb 5 éve belenéztem egyszer, meg kb 1 éve is és tudtam miről van szó... :)))

N@gy 2009.07.22. 23:03:08

igen csak az én verzióm kicsit megdobná a költségvetést de lazán össze hoznám 1 fasza sztoriba a vámpírokat farkasembereket alieneket predátorokat az összes dc comicos csákót nem beszélve a mortalos figurákról a gyerkeknek meg jöhetnek a fűrészes brutalitások pörgősebb filmet ütnék össze mint a Cranck :D horrorisztikusabbat mint a temetetlen múlt :D többet lőnének benne mint a golyózáporban :D kevesebbet beszélnének benne mint a Luci Liu a ballasticban epikus pornó és harc jelenetekkel lenne tele felvonultatnám a valaha létezett összes hadi technikát a dimenzió ugrásokról nem is beszélve.
mindezt napi 15 percben :D
süti beállítások módosítása