Bivalybasznádi Sztár Wársz

 2009.07.24. 10:14

"A Csillagok háborúja tévésorozatot George Lucas Csehország helyett hazánkba hozná, mert Csehország túl drága, nálunk jobban lehet adózni. Valószínűleg mégsem Csehországban forgatják a Csillagok háborúja (Star Wars) tévésorozatot, mivel a szomszédos országokban, mindenekelőtt Magyarországon sokkal kedvezőbbek az adózási feltételek - közölte a The Wall Street Journal [1] című amerikai lappal George Lucas filmrendező."

Hát szerinteem nálunk különösebb díszlet sem kell a dologhoz. Bemegy Lukasz bácsi egy random kocsmába olyan fejeket lát amilyenekt a maszkmester sem tud csinálni, még CGI-vel sem. Minden kocsmában legalább 10 Csubakka, meg 5-6 Jabba akad, de ez a minimum... A zene is elég hátborzongató tud lenni: Aranyeső & mulatós beszt of ----> John Wiliams bekaphatja.
Csak arra kell vigyázni hogy nálunk a kicsi fénylőszemű idegenek amik barnák, nem a jawák lesznek... hanem a helyi kisebbség, bár a beszédük meglepően hasonló. Mindkét nép gyűjti a fémet és nagy böhöm gépeken utazik.
Ezenkívül meg bármelyik rohamrendőr eljátszhatná Dart Véder szerepét. Úgyis mindenki fél tőlük, meg velük az erő.
Mivel csillagrombolóink nincsenek, ezért a birodalmi flottának be kell érnie a MÁV vonatjaival...
Látom magam előtt ahogy a kaller odamegy a rohamosztagoshoz hogy: "Te haver, abban a fehér szappantartóban, aztá van e jegyetek?"
 

Címkék: beteg idióták fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N@gy 2009.07.24. 10:56:44

AZTA KUVRVA ÉLETBE xD

Bazsiahegyről 2009.07.24. 11:09:53

LÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK há én vádzsok áz ápád :D

N@gy 2009.07.24. 12:46:37

TÖK FASZA LESZ MINDENKI MINDENKINEK A TEZSVÉRE :D
süti beállítások módosítása