A győri szökőkút

 2009.07.31. 10:06

Átadták Győr helyreállított barok főterét, a Széchenyi teret. A terv az volt hogy majd zöld lesz mint az állat, meg modern mer az úgy trendi, és szép mert különben a nép kiheréli a városvezetést. Na, azóta eltelt 15 év és megvalósult a felújítás.
Zöld nincs benne, max ha valamelyik túrista zöld pólóban megy. Modernnek éppen modern, szépnek meg nem szép. Viszont a fél város oda jár fürdeni. De ezt szó szerint értsétek. A C-kategóriás állampolgáraink, (nem a calcuttaiak) törölközővel, tusfürdővel mentek oda fürdeni. És még egy panasz is ment a városházára hogy miért nem meleg a víz, így nem jó benne fürdeni... Mielőtt még átcsapnék alpári kisebbségizésbe, ez a poszt nem róluk szól.

Szóval volt egy kissrác, aki nemzetisége elhallgatását kéri, ő ott futkározott keresztül a szökőkúton ruhástól. A cipőjéből foylt a víz, lábbal előre ugrált. Szóval a lényeg hogy élete 8 éve alatt először érte víz, és a következő 28-ban most úgy utoljára hogy nem kellett attól félni hogy leesik a szappan.
A másik meg... jött egy biztonsági őr, mert őrzik a teret hogy senki ne fürödjön. Jószándékúlag megkédezte az egyik apukát hogy a gyereknek hozott e valami pólót mert hideg van és hát a víz alatt futkozik nehogy megfázzon. Apuka mondta hogy igen, odahívta a vizes gyereket, ráadta a szűraz pólót, a gyerek meg futott vissza benne a víz alá...
 

Címkék: ajánló pihent idióták bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daerk 2009.07.31. 11:35:44

multkor volt pont ez az eset a hiradóban:D meg h ott fürdenek a purdék:D naon kemény lehet... részvétem:P

Bazsiahegyről 2009.07.31. 11:51:45

@daerk: köszi... de szerintem amint rájönnek hgoy ez igazi víz eltűnnek onnan :D

PrincessConsuela 2009.07.31. 12:25:59

hát tényleg elég csúnya. azért valami igényesebbet is kifacsarhattak volna magukból.

Bazsiahegyről 2009.07.31. 13:32:32

@PrincessConsuela: hát az már bonyolult lett volna :D meg tudod ha csinálnak egy parkot akkor jönnek a madarak és az zavarja az ott lakókat :D

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2009.08.02. 15:56:27

És milyen igaza volt:D
a gyerek ne álljon a viz alá vizes pólóban:D fú de hülyék....

Takibá 2012.06.21. 22:04:47

Mind a mai napig ez van. :-(
süti beállítások módosítása