Homokozótársak

 2009.08.01. 12:04

"Július elsejétől van lehetőségük a homoszexuális pároknak, hogy bejegyzett élettársi kapcsolatot létesítsenek egymással, az első szertartásra majdnem egy hónapot kellett várni. A pár szerint a melegek házassága természetes kell, hogy legyen, de azzal nem értenek egyet, hogy homoszexuálisok örökbe is fogadhassanak."

Éljen, beütött nálunk is a jóvilág... mivel mi hagyományosan, diktatórikusan konzervatív blog vagyunk, gondolkodóba estünk hogy mivel gratuláljunk, mivel nemsokára (in hungary) nálunk is megszokott látvány lesz hogy a gyerekek a homokozóban papás-papást játszanak, vagy mamás-mamást, esetleg transzexuálisosat. Mit van mit tenni... nehéz szívvel de elismerjük a fikaevők és anekrofilok mellett a homo,bi,tri,no,a-szexuálisok jogait arra hogy poént csináljunk belőlük. Hát ez van srácok... betörtek ők is a mainstreambe :D

 

Címkék: vélemény beteg napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrincessConsuela 2009.08.01. 14:10:56

Teljes mértékben ellenzem az egyneműek házasságát mert szerintem ez a házasság (szerintem szép) intézményének megcsúfolása, elkorcsosítása és az hogy még gyereket is neveljenek végképp elfogadhatatlannak tartom. Egy gyereknek szüksége van mind a két szülőre, nem csak apák vagy anyák kellenek nekik.

Bazsiahegyről 2009.08.01. 14:48:18

@PrincessConsuela: ott a pont :D de hát akkor mi ilyen homofób konzervatív barmok vagyunk :D

N@gy 2009.08.04. 19:19:41

Nem egészséges emberek vagyunk és a homokosak fel kell gyújtani nyilvánosan megalázni vagy csak még sose kúrtak a másik nemhez tartozó egyedet. Vagy ha szimplán betegek akkor "LŐDD HALOMRA!"
süti beállítások módosítása