Megint hétfő

 2009.09.07. 18:14

Újra itt. Letelt a hétvége, elég unalmasan. Újra hét eleje, újra hétfő, újra iskolába kell menni. Legalábbis nekem. Végre egy hét után kaptunk egy órarendet. Ez annyira hasznos mint a menetrend. A menetrend arra való, hogy legyen a buszoknak mihez képest késni. Nekünk meg végre van mihez képest lógni. :D Kiskorú olvasók ezt ne fogadják meg, ők csak tanuljanak ügyesen, hogy legyen kikre alapozni a jövőt! :D
Bent voltunk ma egy órát, lediktálták az órarendet, aztán jóból is megárt a sok alapon jöttünk is haza. Holnaptól kezdődik az igazi kemény munka!
Nem szeretném senkinek elvenni a kedvét az oldaltól, hogy csak ilyen videó, meg képbeküldős izévé teszik az új szerkesztők. Sajna nem mindig jön össze egy jó történet, ami mindenkinek tetszik. Mára még az észosztás mellé lefordítottam egy képregényt, csak hogy valami vicces is legyen.


 

Címkék: képregény agyhugykő andrew mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2009.09.08. 13:00:30

A képregényt nem néztem meg de z írásaid tetszenek.

LucifR 2009.09.08. 14:59:30

a képregény jobb mint az írás
thx
: ]

Minusz 2009.09.08. 17:59:30

hehe,jók ezek a képregények...ezen is olyat szakadtam:Dlehetne minden élménybeszámolóhoz egy ilyen kis képregény

Bazsiahegyről 2009.09.08. 18:46:21

Srácok... jó amit írtok, még az átvettekért sem szóltam semmit, mert más volt a sztori hozzájuk. De napi 1 posztról volt szó fejenként.
süti beállítások módosítása