bulvárhíreket mondunk

 2009.09.24. 09:58

 Ma egy "celeb" a kiszemelt,merthát a bulvár csak az ilyen mocskokkal van tele,ugyebár.

Tehát vegyünk egy lecsengő nevet,mondjuk legyeeen...Bódy nincs agyam de annál nagyobb csöcsöm Szilvi.Nos ő az aki full beszédhibás asszem,nemtom.Nem érdekel.
Na,ven ugye Szilvike,felkel reggel,villant egy bugyit,csöcsöt a fotósoknak,hírben is va.Felöltözik egy semmi ruhába amiből még a macskanyelv(nunarojt) is látszódik,fél parízermellbimbó kinn.Ez a sztájl.Elindul a (nem a boltba) fotózásra vagy mekibe,stb.

Erre jön egy újság.Blikk,napifasz,hot(ez milyen szar név),és csinál vele egy riportot,amit senki se olvas el csak én barom hogy legyen poszt.Mesél a fiatalkoráról,lehet most 25 éves de nem gond,hogy őt csúfolták az iskolában mert túl szép volt.Nem kérem ha valaki szép az iskolában azt nem csúfolják hanem csodálják.De rá azt mondták K*rva.Kérdem én???Miért.Ja mert már általános suliban egy szörfös srác volt a pasija?gondolom +10 év különbség volt.Tehát ennek van alapja ugyebár.És sylvike vagy hogy variálja a nevét őkelme,elsírta azt is hogy bizony majdnem megerőszakolták egyszer.Hát majd máskor nem egy csöcsbe fogsz hazatámolyogni a partyról ahova meghívtak édesem.
Tehát kedves playmate-ek ha meg akarnak erőszakolni,akkor dobjátok el az a szegény táskakutyátokat,el a török hamis gucci táskával,és rohanj bazdmeg,ne pedig sipítozzá nekem,mert ha más is meghallja odamegy és ő is keményen megdug.


És egy gyors kitérő:Amitől te is lefagysz nem csa a géped:

Címkék: agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N@gy 2009.09.24. 15:09:36

Kérdezik hogy miért nem nézek tv-t és nem olvasok újságot hihetetlenek tartják mindezt és hogy nem olvasok egyéb híreket... Nah hát pont ezért nem!

D4M13N 2009.09.24. 15:24:01

@N@gy: Önből kedves N@gy, egy egészséges kiegyensúlyozott felnőtt lesz\lett.Akit kirekeszt az agyatlan elkorcsosult bulvárhírszipolyozó mainstreamvonalbeli tömeg.
Ezért Ezúttal felhívom figyelmét,a kötelező házi feladatára,miszerint,meg kell néznie a barátok közt és a jóban rosszban maratont Kettőször,majd muszáj elolvasni 3 napi ászt és 6 választható mocskot.

Figyelemmel kísérjük a további sikeres beilleszkedését,az adófizető,életnélküli droid közösségbe.
Köszönjük.

N@gy 2009.09.24. 17:59:10

@D4M13N: Tisztelettel jegyzem meg az alábbiakat.
Nincs az az isten nem létezik az az erő akár földön túli is bármely katasztrófa hatalmon lévő párt illetve ember emellett bármi amit ember felfogni képes ami rá vegyen engem arra hogy a fent említett közösségebe beilleszkedjek illetve bármely fent említett feladatott elvégezzek. Akkor inkább egyedül elrothadok saját buborékomban.

Minusz 2009.09.24. 18:19:52

hát már én se nézek egy jó ideje TV-t,basszus, a discovery se a régi...és akkor még minket néz a többség különcnek hogy rohadtul nem érdekelnek a celebek,nem járunk plázába,hányunk a kortárs fiatalságtól akik körbevesznek bennünket...

je,egyébként ettől a képtől kékhalált kapott a winfosom:D

D4M13N 2009.09.24. 18:37:26

@N@gy: Ön sikeresen letette a vizsgát.A csavaros trükk ami az utolsó próbatétel volt,jól hárította.A sört a kocsmárosa adja,és további jó blog olvasást a magával egy hullámhosszon godolkodókkal.

@Minusz: Én is így vagyok.A discovery jó volt,érdekes,most meg halálig ismételnek mindent.Spektrum talán 7-8 éve halt meg.AXN?csillagkaput megnéztem 100x.Sorozatokért nem rajongok már.Maradnak egy ismerősömtől kapott elvont filmek melyeket néhányan ismernek.
Ezért felszólítok mindenkit a tv készülékét lincselje meg és statuáljon vele példát.Enyém elromlott és boldog vagyok,mert olvashatok.És az olvasás jó.(nem pornót,és nem is Bambit):D

De holnapra jön a következő adag szenny és arról személyes véleményem,ha a nép úgy kívánja.Ha nem akkor is persze.

Minusz 2009.09.25. 17:29:59

ooo,hát a stargate az igen:Dde azt meg nem TV-n nézem mert úgy is elfelejteném mikor kezdődiek meg nem biztos hogy akkor érek rá,szóval szépen gépről,már csak fél éved az atlantisból és kész,aztán jön az universe :D

ja,egyébként olvasni télleg jó,ajánlom mindenkinek tv helyett
süti beállítások módosítása