Leesett az első hó

 2009.12.17. 10:53

Évek óta ez a vesszőparipája mindenkinek hogy leesik a hó és nincs aki eltakasrítsa. Ez mondjuk nem így van, lenne aki takarítja, de valami csodás oknál fogva ebből soha nem lesz semmi. Leesik az első hó és a kotrók amik nyáron is hírdetik a csodahóláncot eltűnnek mint németországban a káposztakonzerv. Pedig komolyan... nyáron nagy szükség van arra hogy havat kotorjanak... Gondoltam rá hogy nyári munkában énis elmegyek rá, biztos jól fizet.
Naszóval esik ez a drága hó, és megkapjk a választ hogy miért nem jönnek takarítani. MERT 5 CM ALATT NEM VISZI EL A HÓEKE! Úgyvan, újabb nagy bravó kis országunknak. HA megkérdezik ezeket a óemebreket hogy mi lesz télen a következő választ kapjuk: "Há mink mán augusztus óta fel vagyunk készülve a havazásra, mint Michelle Wild a dugásra." Ja... Az nem számíyt felkészülésnek hogy hull az a szar és kiültök az ablakba nézegetni milyen szép, meg közben forró teát isztok hogy meg ne fázzatok. Baszki Pesten ma 400 busz rohadt le.
Talán jobb lenne ha mi fognánk, mindenki egy-egy hólapátot és tolnánk le az utakat. MEgoldaná a munkanélküliséget, a nyuggerek beszélgethetnének egymással, lehetne csajozni, de persze csak akkor ha senkit nem zavar hogy 5 centi vastag a hó.
 

Címkék: ajánló beszámoló kérdés napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rofl Mellrefos 2009.12.20. 11:50:56

esetleg ha eltérítenénk egy hókotrót, feltűzgelnénk rá mondjuk magyar zászlókat és tüntetnék a közüzemi vállalat székhelye elött....különben is, ki nem bukik manapság egy hókotróval mászkáló pasira?

raszt@ · http://stoppolas.blog.hu/ 2009.12.20. 18:27:34

Ti még mindig írjátok a blogot? azthittem megszűnt:D
rem van még a keresőkifejezésgyűjteményetek és abba nem kerülök be a hogyan kell tisztelegni kifejezésemmel :D
csak egy baráti vita volt erről és azért kerestem infót róla a neten
na ezután majd olvaslak titeket naponta többször is :D
Billabong voltam régen, de már raszta :D

Sütiszörny 2009.12.21. 11:24:06

@raszt@: Nem, nem kerültél bele, pedig direkt erre utaztam :D
süti beállítások módosítása