Rendőrakadémia

 2010.03.05. 17:14

Paul Maslansky, a Rendőrakadémia hét részének, valamint a filmekből készült tévésorozat producere bejelentette, új mozifilmet készítenének a sorozathoz - írja a Digital Spy. Az első rész óta már 25 év telt el, a szereplők kiöregedtek, ezért Maslansky teljesen új arcokkal töltené fel a stábot. "Nagyon klassz lesz. Felfedezünk néhány új tehetséget, a filmet meg nagyszerű komikusokkal fűszerezzük meg. Minden lesz, csak nem egy újabb olyan film, aminek a címe után csak egy szám van. A klasszikus főcímzenét azért valószínűleg megtartjuk" - nyilatkozta a producer a Hollywood Reporternek. A film hét részében Steve Guttenberg mellett feltűnt többek között Kim Cattrall, Sharon Stone és Claire Forlani is.

Na igen, már tudom mire van szükségem, egy új rendőrakadémia filmre. Gyerekkoromban láttam az eddigi hetet, aminek a ez a blog is a következménye. Sírva kérem a jó istent és a még épeszű emebrtársaimat, a kollégákat csak azért nem mert azok többnyire mint a raklap,,, de ez egy másik történet. Szóval megint csak én vagyok istenem, kérlek hallgassad meg könyörgésemet és vigye el az ördög egy műfaszoszsákban ezt a stábot! Ha esetleg hallgatsz rám sok ember életét mentjük meg...
Arra azért kíváncsi lennék milyen új tehetségeket óhajtanak felfedezni :D Mert ha ezek a kaliberű színészek lesznek mint Steve Guttenberg akkor tényleg jobb lenne talán bele sem kezdeni. Ennyi erővel Tüncikét is hívhatnák szerepelni. Csak azért nem Geronazzo Máriát mondtam mert ő az új Batman filmben lesz a következő főgonosz: A Száj.
 

Címkék: fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása