Gyásznap

 2010.03.06. 08:39

Mellbevágó hír látott napvilágot a mulatós műfajban: Bunyós Pityu otthagyja a legendás Mesterhármast. Fásy Ádám és Sláger Tibó mellett ezentúl Laci Betyár száll ringbe. – Tíz évig énekeltem Fásy Ádámmal, neki köszönhetem, hogy megismertek a mulatós műfajban is – magyarázta Bunyós Pityu. – Hallottam, hogy Laci betyár kerül a helyemre, remélem, hozza majd a formáját, és megszereti őt is a közönség. Egyik dalom soraival zárnám a gondolataim: „Ötszázasból, bizony Isten, sok van, de Bunyós Pityuból csak egy van.”

Jézusom mi lesz most? Már üzentem a pápának aki misézik már ez ügyben hogy megbeszélje a felsőbb vezetőséggel hogy hogyan tovább. Egyenlőre még nem szállt fel a fehér füst, de igyekszünk ígérem.
Ugye milyen hosszú volt ez a 10 év amíg a világot szomorította, meg a ronda nőket homorította ez a 3 elvetemedett? Ennek a Bunyós Pityunak meg lehetne több esze is. Elmehetne box edzőnek és nem kéne azon a gyönyörű hangján baromságokat énekelni. Eddig csak azért nem lincselték meg egyiket sem mert a célközönség már ezt az egyszerűségű zenét sem képes felfogni. Lásd a citált sort: "Ötszázasból bizony Isten, sok van, de Bunyós Pityuból csak egy van." Azért érzitek hogy itt a költők hada térdel le és imádkozik Bunyós Pityu mellszobrához hogy taníts mester mert a a ehxameter meg a pentameter nem ér semmit, menjenek a nénikéjükkel mecsboxozni a lucernásba akik kitalálták.
De azért ne keseredjünk el mert a helyére jön a jó Laci betyár. Egyből elszállt az összes fekete felleg lelkem kis virággyűjtő csupra felől. Hát ti nem érzitek hogy a madarak is szebben nyikorognak? (meg kéne őket olajozni) Hát még a nők is jobban riszálják a hátcsújukat ettől a hírtől!
Bizisten én már látom kicsiny hazánk felemelkedését :D
 

Címkék: fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása