Gregor Berni és a merénylő

 2010.03.07. 14:00

"Tőrös merénylő akarja a színésznőt megölni, állítja László, a dabasi látó, aki előre megjósolta a New York elleni terrorakciót és a kétéves emődi kislány eltűnését. Bernadett megdöbbent, és ígéri, nagyon vigyáz magára. Gregor Bernadett színésznő egy tőr által hal meg – ezt állítja Magyar László látó abban a levélben, amelyet szerkesztőségünkhöz juttatott el. „Látomásom szerint megölik, egy 30-40 centiméteres pengehosszúságú, dupla élű, míves tőrrel. Ez az eszköz nem fiókban lapul, hanem falon, vagy dísztárgyként van elhelyezve. Kérem, figyelmeztessék Gregor Bernadettet a veszélyre – kérte a levélíró, akinek nem célja, hogy a színésznőre ijesszen, és a szereplési vágy sem hajtja, egyszerűen félti Bernit. A dabasi Nostredamust, aki civilben egy takarító szolgálatot üzemeltet, lapzártánkig nem tudtuk elérni, de honlapján azt állítja, hogy az álmai nem hazudnak,már több tragédiát megjósolt. Előre látta például a 2001- es szeptember 11-ei New York-i terrortámadást, és 2007-ben a kétéves emődi kislány eltűnését. Igaz, a World Trade Center elleni támadásról csak a bekövetkezése után írt, a kislány tragédiájánál pedig sok olyan nyomról beszélt, amelyeket később nem igazoltak a rendőrségi jegyzőkönyvek. László szerint Berninek mégis érdemes komolyan venni a fenyegető veszélyt, mert ha nyitva tartja a szemét, időben észreveszi a gyilkos tőrt. A színésznő épp a szegedi plázában fagyizott kisfiával, és alig jutott szóhoz a dermesztő jóslat hallatán.
– Mit mondjak erre? Béketűrő, konfliktuskerülő ember vagyok. Nem hiszem, hogy valaha, valakiből olyan gyűlöletet váltanék ki, hogy az életemre törjön. De, azért köszönöm szépen a látó figyelmeztetését, ezentúl jobban odafigyelek a tőrökre, annál is inkább, mert hosszú és boldog életre vágyom – mondta a színésznő, aki eddig csak színpadi szerepeiben élte át a halálfélelmet.


Ezt kérem így komplett ahogy van egy "Bors" nevű újságból ollóztam ide. Na most jöjjön egy videó hogy mennyire vegyük komolyan az ilyen szemetet. De azért várjuk a tőrs gyilkost hátha.... Meg különben is, megböknék a nőt egy tőrrel, ennyit hallanánk hogy pffffffffffffffffffffff ereszt a szilikon :P

Címkék: youtube idióták napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása