Nem történt semmi...

 2010.03.09. 17:11

Szó szerint nem trtént semmi amiről hírt adhatnánk nektek. Ez tudjátok mikor szokott következni... mielőtt cvsőstül szakad a szar a nyakunkba pl ilyen csend után jelent meg Geronazzo Mária, vagy Benkő műsora is.
Sokan kérdezték mi áll a visszatárásünk háta mögött. Itt most elárulom, de ne mondjátok el senkinek mert titkos mint a koituszi transzfesztátor mely lényegénél fogva... szóval tudjátok :D ZOLTÁN! Viccet félretéve, nagyon unatkoztunk És ezért gondoltuk hogy befejezünk pár régen elkezdett ügyletet, pl új háziállatot keresünk. 1-es számú jelölt Adalbert a vérevő Moha. Ő Leokádia egyik rokona persze.
Aztán megpróbáljuk feldolgozni a bálna tragédiáját hogy még mindig nem tudja senki leszopni, mert senkinek nincs akkora szája, vagy olyan hosszú nyaka.
Aztán felmerült még a szopógép is, amire még egy posztban kitérek majd ha lesz rá idő. Ezenkívül sarkalatosnak tartjuk mindketten a fikaevés, a nekrofília valamit az ózonlyuk problémáját.
És még mindig nem mondhatném hogy üres kézzel jöttünk mert vannak új poszt ötleteink amiket nemsokára láthattok a jól emgszokott felvilágosítások stb között.
Szívlapát legyen veletek és csábuljatok el a sötét oldalnak :D
 

Címkék: ajánló agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása