Veszélyes a gyantázás

 2010.03.09. 17:20

Könnyebb kimenetelő közúti balesetet okozott múlt kedden Floridában egy nő, aki vezetés közben fazongyantázta a fanszőrzetét. Vallomásában elmondta, hogy a barátjához készült Key Westbe, és az alkalomhoz illő toalettel szeretett volna megjelenni a randevún – mesélte később egy rendőr. - Ha nem látom, el sem hiszem. Tíz éve ugyanebben a kereszteződésben megállítottam egy embert, akinek meg egyszerre négy tű lógott ki a karjából. Az egyszerűen szürreális látvány volt, azt hittem, ennél durvábbat életemben nem látok többé... Hát, tévedtem - tette hozzá a tiszt.

Tessék, hát nem megmondtam? :D Máris történt valami érdekes. Ismét a Föld pihentebb feléről jött az info. Az ember azt hinné hogy nyugat, meg az már jobb világ. Hát igen. A hülyék meleg ágya. Az esetleg nem fordult meg a hölgyemény fejében hogy másvalakit hívjon és addig fogja a kormányt amíg ő borotvál? :D Vagy hogy meg is vághatta volna magát, vagy leborotválja a nunikáját és akkor baszhatja. Izé, na akkor nem baszhat senki senkit. De legalább meg tudja mutatni az unokáknak hogy fiatalkorában milyen jó bőr volt :D  Csak tartani lehet attól hogy valaki parizernek nézi ér ráteszi egy kenyérre aztán volt nuni nincs nuni. És ne mondja senki hogy a szag alapján rá lehet jönni, mert mi már ettünk nem 1x nem 2x pinaszagú hamburgert....
 

Címkék: beteg hülyeség pihent idióták bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2010.03.09. 17:56:08

www.storyonline.hu/?cid=22814
Adalék a cikkhez. Bár a kép alapján inkább a haját festette volna...

Bazsiahegyről 2010.03.09. 18:15:58

adalékot köszönjük :D
süti beállítások módosítása