Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Oktatóvideó magas fokon

 2010.03.10. 14:39

Szívünkön viseljük a fiatal gyermekek szexuális fejlődését, ez már kiderülhetett előttetek. Fáradságot nem kímélve próbáljuk felvilágosítani az ifjúságot, de az orális (nem itt most nem azt jelenti, aki arra gondolt szégyelje össze magát, most komoly dologról van szó), vagy inkább verbális felvilágosítás nem elég, ezért most videóval is megpróbáljuk tágítani a fejeteket.
Sok fontos dolgot megtanulhattok, hogyan nyaljatok üveglapra festett nunit (felhívom figyelmedet drága gyermekem, hogy deszka nem jó mert szálka megy a nyelvedbe), hogyan is tisztítsátok ki a kiszemelt leányzó hallójáratait. Hogyan pisild le a párodat, hogy mindenkép belepje teljesen, hogyan lehet elvenni valaki kedvét vizuális ingerekkel az orális szextől (gondolok itt az ápolónőnek öltözött nénire, bár olyan mint a bungee jumping - amíg nem nézel le élvezed) na és persze, hogy a sperma fogyasztható!

Természetesen drága gyermekeim, amennyiben kérdésetek merül fel a tananyaggal kapcsolatban tessék nyugodtan kérdezni...

Címkék: videó szex perverz felvilágosítás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása